![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Cilvēks aiz manis aizvien vēl fano par kikyo bertas komiksiem ? USODA. Ir vēl kāds, kas atcerās? You made my daaaaay~! Vispār es pēdējā laikā domāju Bertiņu atdzīvināt no pagātnes, bet es nezinu... Tagad ļoti iespējams vairs nebūs tas. Mēģināt? Now yo made my day! Taisi es esmu bertas fanāts ^w^ I miss her Jā kopā ar gaļu Cilvēkam aiz manis gribas ēst -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Noup, nupatās paēdu.
Cilvēkam zem manis reibjas, ja raksta bez garumziimeem. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Nee, kas in hell tur riebiigs ?
Cilveeks aiz manis svinees helo=w=iinus -------------------- skills of a snail
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nezinu, ko sauc par svinēšanu. Konfektes laikam neiešu lasīt, bet tā vietā pilsētas centrā kliegšu pēc smadzenēm ^^
Cilvēks zem manis ir pliks un nabags, bet tik un tā var atļauties, piemēram, baterijas (es zinu, ka arhaiski) mp3 pleijerim, jo nevar dzīvot bez mūz -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
hm... man nemaz nav mp3 pleijera. vnk ārpus mājas ir vērts turēt ausis vaļā
cilvēks zem manis ir zem manis ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
NEEE...NOPIETNI????
![]() cilveks zem manis ir kkur noobs -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Pr014m7, k4 n33
Cilvēks zem manis jūt baudu klausoties akadēmisko/klasisko instrumentālo mūziku -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
Kaapeec ne. Arii klasiskajaa muuzikaa ir daudz klausaamu gabalu.
Cilveeks zem manis grib beidzot normaalu ziemu |
FuschichO |
![]()
|
Kaapeec ne. Es jau nesaku, ka tas ir fui. Pašai arī tīk. Jā, man patīk ziema, tikai nepatīk tumsa. Bet tumšs jau ir tāpat. A kad būs normāls sniegs, tad gan laikam gaišāks. Tik gaišs, ka slikti paliek acīm. Cilvēks zem manis ziemā, kad sniegs nēsā saulesbrilles This post has been edited by FuschichO: Oct 31 2008, 11:12 -------------------- |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
a metinatajbrilles skaitas ??
![]() cilveks zem manis ies uz zombie walk -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nop, not interested
cilvēks zem manis nedēļas nogali pavadīs ārpus pilsētām -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
nep, es labāk mājās pasēdēšu
![]() cilvēks aiz manis cenšas kaut-ko loti izmisīgi atrast -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Jup, savu balto grimma krāsu
Cilvēkam zem manis negaršo jogurts. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
pilnīgi un galīgi garām
cilvēks aiz manis nevar ciest kad viņa pc pārinstelē -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kāpēc gan ne? Bet biežāk kā reizi gadā vai divos gan negribētos to piedzīvot. :x
Cilvēks zem manis ir zoofīls. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8 July 2025 - 11:16 |