![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Vairs jau nē. Bet vispār šodien visai normāli nosalu.
Cilvēks zem manis grib lidot, lai pasaule plašāka vēršās. |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Kompliments.
Lidot ir forši, un iedomājies, ja es lidošu tad es redzēšu visas pasaules govis!!! xD Cilvēkam aiz manis garšo tējas. This post has been edited by Cow: Nov 4 2008, 23:24 -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
bafina |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 16 Joined: 2-December 07 From: Latvia, Riga ![]() |
Jā. Ja uzber uz maizes tad vispār....
Cilvēks zem manis ir... īsts hc metālists -------------------- ![]() |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Nē, metāls šausmīgi uzdzen miegu. Ja sirgšu ar bezmiegu, varbūt pievērsīšos.
Cilvēks aiz manis ir no rīta pamodies, padomājis, ka šodien nebūs laba diena, un aizgājis atpakaļ gulēt. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ja es taa buutu izdariijusi, tad taa jau buutu jaasauc par iktreshdienas tradiiciju, taapeec es sanjeemos un izkaapu no gultas.
Cilveeks zem manis greeko par daudz slinkodams un par daudz eezdams This post has been edited by FuschichO: Nov 5 2008, 13:26 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ne viens, ne otrs (toties es zaimoju dievu! >:D).
Cilvēks zem manis speciāli maina fontus savos postos. This post has been edited by Kikyou: Nov 5 2008, 14:05 |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Kāpēc gan laitā darītu?
Cilvēks zem manis būtu gatavs pārdot savu ķermeni zinātnei, ja viņi uz tā radītu superspējas. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
nekad!
cilvēks aiz manis arī ir ievērojis ka daudziem parakstos ir dragoncave pūķīši ![]() -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā gan. Dur acī. Tāpat kā mana fontu maiņa. Stils.
Cilvēks zem manis spēlē DRAGONFABLE -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nee, es nemaz nezinu, kas tas tāds ir
cilvēkam zem manis arī liekas, ka pēdējā laikā šis forums ir bik panīcis -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
Vienkārši miris.
Cilvēks zem manis šo forumu atdzīvinās -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Tas sāks smirdēt.
Cilvēks aiz manis pametīs forumu. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
vismaz tuvakajā laikā nē
cilvēks aiz manis šo forumu dievina -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Jāliek psihenē tos, kas vispār dievina forumus. Tādi ir?
Cilvēks zem manis ir mani saticis -------------------- |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
paraleela laika vai kontiinuumaa.....NE NAV
cilveks zem manis ir bijis psihene.. -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7 July 2025 - 23:23 |