![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Viss vēl priekšā
![]() Cilvēks zem manis dzied līdzi mūzikai no anime -------------------- |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
![]() Cilvēkam aiz manis patīk ķirurgi, protams viņam arī gribētos tur ķermenī paspēlēties. This post has been edited by Cow: Nov 6 2008, 21:48 -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
jap
cilveks zem manis tusejas ar savadak domajosajiem un autsaideriem -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
nope, pagaidaam sanaak ar dazjiem klasesbiedriem, kam patiik sekss, iedzershana un zaales piipeeshana. XD
cilveeks zem manis ir milkas uuberfans -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē. Kas tas ir vispār?
Cilvēks zem manis ir par seksu bez mīlestības (Tu degsi ellē! ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē. :>
Cilvēks zem manis ir bērnībā kādu radībiņu spēlējoties nogalinājis. |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Lapsenes.
Cilvēkam aiz manis negaršo medus. -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
man ljoti ljoti garsho medus. :3 Beerniibaa ik pa laikam smektu bija jaadzer, jo vinju paareedos un saapeeja puncis XD
cilveeks zem manis ir bijis sexshopaa. ;B -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Kaa gadiijies kaa ne, bet tomeer neesmu. Bet man shaa vai taa ir pljotka un divi paari rokudzelzhu. Varbuut nemaz neajag iet- viss pats pie manis atnaak.
Cilveekam zem manis ir aizdomiigas 'mantinjas' -------------------- |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
don't turn me on...
![]() cilveks zem mani auze marihuanu sava drebju skapi -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
FuschichO |
![]()
|
Gribētu, bet man nav talanta rūpēties par kaut ko. Būtu baigi žēl, ja tas stāds nosprāgtu vēl neizaudzis.
Cilvēks zem manis taisīs kādu marihuanas audzēšanas projektu -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Nē, man ir pretējākais iespējamais zaļajiem pirkstiņiem - mani augi vai nu nokalst, vai sadeg, vai tajos iemetas tārpi un tos apēd. Un marihuāna ne sevišķi interesē.
Cilvēks aiz manis iekopj savu dārziņu vai siltumnīcu. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē, tikai vienu puķpodu ar jauku kaktusiņu vārdā Sētnieks.
Cilvēks zem manis spēj paņemt kājas pār pleciem. |
FuschichO |
![]()
|
Agrāk spēju. Tagad negribās mēģināt, jo tas varētu izjaukt īpašo šodienas harmoniju.
Kad cilvēks zem manis pamodās šodien, viņš ar prieku atklāja, ka kāds cits ir sarūpējis ēdamo -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
nope :S
cilvēks aiz manis zin, ka šodien dzers(alko). -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7 July 2025 - 23:23 |