![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Dzīvokli,ja būtu liela ģimene - māja.
Cilvēks aiz manis ir audiofīls. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nezinu
Cilvēks zem manis ir nimfofīlsTas taču ir īstais vārds, vai ne? -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nē. Bet es esmu reiz ticis nosaukts par nimfomānu.
Cilvēks aiz manis zin, kas ir nimfomāns/fīls. -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Es vienu pazīstu
![]() Cilvēks zem manīm gaida 13.11.2008 ? ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Protams!
Jo tā ir ceturtdiena, un kā zināms, tad pēc ceturtdienām nāk piektdienas, kas, gandrīz, vienmēr ir labas dienas! Long live the 13.11.2008! Cilvēks aiz manis gaida Ziemassvētkus. -------------------- |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
ne
cilvekam zem manis dzili riebjas z-svetki -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Gluži pretēji.
Cilvēks zem manis ir topošais sētnieks. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Visdrīzāk. Es par to nepārdzīvoju.
Cilvēks zem manis šodien klausīsies Skyforger -------------------- |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
nē....
cilvēks aiz manis cītīgi kavē skolu/darbu -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
Nekaveeju, straadaaju no maajaam.
![]() Cilveeks zem manis lieto daudz saals. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē. XD Vienīgā garšviela, kuru daudz izmantoju ir cukurs, pārējo ēdu var teikt bez nekā.
Cilvēks zem manis ir vismaz 20 plombju īpašnieks. |
FuschichO |
![]()
|
Nemaz netaisos skaitīt :S
Cilvēkam zem manis mājās ir dzēris onkulis, kurš stulbi uzvedas -------------------- |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nau gan... cilveks zem manis grib nosist bebra k-gu no colgate reklamas ar to pashu bomi kuru vins grauza... -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
da ne, es labpraataak vinju apeestu svaigu :3 mmm... bebrinjsh
cilveeks zem manis ir aprakts maajasdarbos. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Es dzīvoju bez izpratnes, kas ir mājasdarbs. Trūkst atbildības, bet nez kāpēc tie vienmēr ir izpildīti.
Cilvēks zem manis uzskata, ka dzīvo bez pienākumiem- viņš vienkārši dara to, kas jādara -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7 July 2025 - 19:17 |