![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Nav ko macīties, esu reāls egoists
![]() Cilvēks zem manīm ir dāvinājis savu draugu draudzenēm tādas dāvanas, ka pēc tam draugi nav īpaši laimīgi ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Pārāk daudz veidos interpretējams teikums. XD
Bet, škiet, atbilde būtu - nē. Cilvēkam aiz manis nav drauga/draudzenes This post has been edited by xikes: Nov 14 2008, 15:35 -------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Nekā ne, protu jebkuru draugu ar dāvanu iepriecināt, klausos jau, ko šie vēlās.
Cilvēks zem manis gatavs draudzēties ar ikvienu cilvēku -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Nē, ir daži cilvēki, par kuriem man instinkti saka tikai: "SIT! SIT VIŅU NOST!"
Cilvēks aiz manis ir redzējis beigtu cilvēku irl. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
vai buut beerees ir tieshaam taads retums? :/
cilveeks zem manis ir iemeegjinaajis roku grafiti |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Struggling to do it. Jāpārspēj savi amata brāļi un jāpārkrāso pāri tiem lāčiem, kas uz katra stūra sazīmēti. Ja kas- mans zīmols būs Tīģercūka.
Atkārtošu nedzirdēto Xikes jautājumu: cilvēkam zem manis nav drauga/draudzenes -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
MAN NAW DRAUGA!!! ;__________________; un džeki sūcās tikai dēļ lieliem pupiem!!
cilvēks aiz manis meklē skaistu meiteni, ar blondiem matiem, zilām acīm, 90 60 90, kura varētu pienest viņam aliņus kamēr viņš skatās futbolu un kurai nebūtu iebildumu pret viņa nevīžību. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
antuanete |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 6-April 08 ![]() |
nee,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cilveekam zem manis shii nedeelja bija ' stresaina' ![]() ![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Priecājos, ka nedēļa ir galā, bet vēl nekas nav beidzies. Domas jau virzās uz nākošās nedēļas darbiem.
Cilvēks zem manis taisa jokus par stereotipiem tik prieka pēc, patiesībā tos neatbalsta. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Bez šaubām. Starp citu, visas sievietes ir stulbas pī. Tā man viens onkulis uz ielas iemācīja.
Cilvēks zem manis ir ticies ar Pasaules Valdnieku Viņš vēl elpo? -------------------- |
Mai |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 7-January 08 ![]() |
_ja es zinaatu, par ko Tu runaa, tad pateiktu..._I'm blond, you know...
![]() ![]() _cilveeks zem manis nevar sagaidiit ziemu.... xD |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
ja, jo ātrāk tā sāksies, jo ātrak tā beigsies
![]() cilvēkam aiz manis šodien sāp galva -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Tieši tā.
Cilvēks zem manis katru ziemu uzceļ vismaz vienu sniegavīru. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
droši nepateikšu, vai es tiešām mēdzu katruz ziemu viņus celt vai tikai reizēm. tādus sīkumus neatceros
cilvēkam zem manis arī nepatīk pikoties. esmu viegls mērķis un slikts trāpītājs ![]() This post has been edited by Tenma: Nov 15 2008, 18:45 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
dmonster |
![]()
|
Man ziemā vienmēr paticis trāpīt citam ar savu četrdesmito mesto reizi beidzot trāpīt no divu metru attāluma, lai gan pats jau esmu pilnībā izmircis.
Cilvēks zem manis vēl atceras to laiku pirms vairākiem gadiem, kad Balti Ziemassvētki nozīmēja -30 grādi un kupenas līdz ausīm daļu novembra un visu decembri. Ak jā, tie bija labi laiki. Mūsdienu paudze pat, man liekas, nav redzējusi to jauko brīnumu uz termostata. Tad arī katro otro dienu nebija slapjdraņķis. This post has been edited by dmonster: Nov 15 2008, 19:14 -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6 July 2025 - 14:28 |