![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
atceras ,atceras..vecie labie 90'tie ...
cilveks zem manis kad vienas brivdienas nav beighusas gaida jau nakamas,,, -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
apmēram tā
![]() cilvēks aiz manis nekad nevar gulet pēc šausmenes noskatīšanās -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Šausmenes mani īpaši neietekmē. Pēc kādas horror spēles gan ir kā ir, bet miegam jau nu gan netraucē.
Cilvēkam aiz manis padodas pašam negribot visu sarežģīt. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Neteiksim, ka visu, bet, tā kā man dzīvē par maz bēdu, es sarežgīju to, urķējoties pati sevī :/ Ļoti jautri
Cilvēks zem manis nododas pašanalīzei un visādiem citiem stulbiem psihologiskiem pētījumiem -------------------- |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
zini, lai cik tizli tas nebūtu, bet jā
![]() cilvēks aiz manis nevar ciest rosario+vampire (vai kādu līdzīgu animi ![]() -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Neesmu redzējis un visdrīzāk neredzēšu ar'.
Cilvēkam aiz manis ir iesnas. |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
un pie tam pamatīgas.
cilvēks aiz manis jūtās nelietojams (visos iespējamos veidos.) -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē. Mani var labi izmantot.
Cilvēks zem manis mēdz melot -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
gadās.
cilvēks aiz manis ir romantiķis. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
neesmu par to domaijs...laikamka nat
cilveks zem manis visaas savas drebes partaisa ka vinam patik... -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
FuschichO |
![]()
|
zini, lai cik tizli tas nebūtu, bet jā ![]() Jāatzīmē, ka šī tizlā īpašība piemīt daudziem. Man ar. ^^ Varbūt tas ir labi? Nē, esmu parasts mirstīgais. Ja sabojāšu savas drēbes (kā tas visticamāk ar manām sķībajām rokām beigtos), es paliktu ar pliku dirsu, jo resursi ir ierobežoti, bet vēlmes tādas nav. Cilvēks zem manis priecātos kādam izveidot stiliņu, nu.. būt par stilistu -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nee, man pilnīgi pietiek ar personīgā stila eksperimentiem nonstopā
cilvēkam zem manis arī nav konkrēta stila, pie kā viņš turētos -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
I have my own style.
cilvēks aiz manis ir smagās mūzikas piekritējs. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
FuschichO |
![]()
|
Es to visādā ziņā lietoju uzturā, bet es nepieturos pie noteikta stila nevienā dzīves jomā. Nu.. varbūt mākslā :/
Cilvēks zem manis ir copy-paste -------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Es to visādā ziņā lietoju uzturā, bet I have my own style. Un pie tam pamatīgs .
Hmm, fakts, ka tas ir vienkāršāk nekā sākotnēji likās, liek aizdomāties par to, ka mūsdienās neko nevar pieķēdēt ar autortiesību ķēdi. Cilvēks zem manis bieži pārkāpj copyright tiesības mazākos apjomos (Piem., *cough* liek forumos bildes nepieliekot klāt autoru vai pat uzdodot tās par savējām *cough*) -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6 July 2025 - 06:32 |