![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Mai |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 7-January 08 ![]() |
_autoru nepielieku, bet par savaam nav vajadziibas uzdot... *sun*
_cilvēks zem manis ēd mandarīnus & gaida Z-svēkus... ^^ |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Es ēdu mandarīnus, bet īpaši pēc Ziemassvētkiem vēl neilgojos. Vienīgi jau sāku domāt ko dažam, labam dāvināt tajos svētkos.
Cilvēks zem manis vienmēr dāvina citiem pašgatavo dāvanas. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
nekad. esmu par slinku, lai kustinātu savas rokas un kaut ko darītu, tapēc labprātāk aizvelku savu pakaļu uz veikalu un viņiem kaut ko nopērku.
cilvēks aiz manis mājās gatavo ramen. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
droši nepateikšu - nezinu īsti, kā šis produkts tiek definēts, zinu tik ka kkādas nūdeles ir
![]() cilvēks zem manis paskaidros, kā īsti definējas ramen -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Abinieks pusizžuvušos dīķos?
Cilvēks aiz manis nesaprot,vispār neko,jā,pilnīgi neko. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
saprot gan.
cilvēks aiz manis daudz dzer. (orģināli. i know.) tenma - ramen ir nūdeļu zupa, da ar jebko (garneles, gaļa, savs variants) un dārzeņiem, un daudz sarkanajiem pipariem. nu tas tā garos vilcienos. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Jūū!!
Tēju, ūdeni, kolu (ok, ne tik daudz, kā iepriekšējos divus), pienu, kakao, Fruits meža ogu dzērienu, .. hmm.. nekas cits nenāk prātā. Cilvēkam aiz manis negaršo alkohols. -------------------- |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Es labprāt ko iedzertu
![]() Dzīvi var sadalīt divās dāļās: X Viena daļa, kad ir laiks, nauda un draugi ar ko iedzert - "Labie laiki". X Otra daļa, kad jāstrādā līdz vēlai naktij un nav laiks, naudas un draugi ar ko iedzert - "Ne tik labi laiki". Tagad laiks nav tik labs un turpināšu strādāt tālāk nedzēris ![]() Cilvēks aiz manis drīzāk uzskata, ka alkaholu nelieto tikai tie, kas to nevar pavilkt, tāpēc aizbildinās, ka ir nedzērājs. Vai arī nav laiks, naudas un draugi ar ko iedzert ![]() ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
tenma - ramen ir nūdeļu zupa, da ar jebko (garneles, gaļa, savs variants) un dārzeņiem, un daudz sarkanajiem pipariem. nu tas tā garos vilcienos. spriežot pēc apraksta wiki, arī sauszupas, ko mēdzu patērēt visai lielos daudzumos, ir ramen tuvs radinieks alkaholu parasti lietoju tikai vienatnē, jo man tas izraisa mērenu flegmatismu un miegainību. kā reizi mājās omulīgi pamurrāt ![]() cilvēks zem manis šobrīd ir mēreni iereibis -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Diemžēl alkoholu nelietoju.
Cilvēks zem manis, ja aizraujās, tad nevar pārstāt pat tad, kad jāiet gulēt. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Tenma |
![]()
|
mjā, nespēju atrauties no datora, kgan sen jau miegs nāk.
cilvēks zem manis šobrīd kad rakstu šo ziņojumu ir aizmidzis -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
ye, jau biju.
cilveekam zem manis patiik veerot maakonjus |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
ja
cilveks zem manis ienist cieminus -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es tos visādā ziņā negaidu. Parasti. Bet man prieks, ja kāds par mani atcerās.
Cilvēks zem manis tic dievam vai kādai citādai garīga rakstura koncepcijai. Vienalga kādai. -------------------- |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
nep. reliģija mani stipri neinteresē
cilvekam aiz manis sobrīd ir radoša krīze -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6 July 2025 - 06:32 |