![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Vienīgā krīze ir tā, ka nevaru strādāt daudz ātrāk :/ .
Cilvēkam zem manis ir tik daudz radošu ideju, ka nevar visas realizēt pietiekami ātri. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Nekādu dižo ideju nav, un nemaz nesteidzos tās dažas tagad realizēt, jo šodien ir pārāk forši, lai vispār kko darītu.
Cilvēks zem manis šodien ir laimīgs. (Es šodien esmu, bet tas ir tikai pa retai reizei.) -------------------- Ēd manu ābolu.
|
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
pilnai laimei pietrūkst tikai 15 santīmu
![]() cilvēks aiz manis šodien aizvadījis vel vienu vienmuļu, parastu dienu -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Lai cik šodien mana diena ir bijusi viemuļa, tomēr man šī diena patika.
Cilvēkam zem manis šodien riebjas pilnīgi viss. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
JAAAAAAAAAAAAA
cilveks zem manis riebjas kadam This post has been edited by ankhu: Nov 17 2008, 18:54 -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
reliģija mani stipri neinteresē garīga koncepcija/ticība =nav vienāds ar/tas pats kas= reliģija Noteikti. Cilvēki, piesakās!!!! *māj ar signālgarodziņu* Cilvēks zem manis šodien siekalojās par kaut ko This post has been edited by FuschichO: Nov 17 2008, 19:21 -------------------- |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
Nē....
cilveks aiz manis sodien ir pārguris -------------------- |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Nezinu vai vārds pārgurums var maz raksturot to, ko jūtu tagad - liekas vaiga papildus vārdu latviešu valodā, lai apraktītu manu pārguruma stāvokli
![]() ![]() Cilvēks aiz manis arī ko šovakar vēl apēdīs, lai nav jāguļ ar tukšu vēderu, jo tikai cilvēkā ar pilnu vēdaru mājo apmierināts gars ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
hm... jā, laikam vēl aizlēkšošu patukšot ledusskapi pēc ilga un nogurdinoša istabas mēziena
cilvēks zem manis baigi sen nav tīrījis savu dzīvojamo platību -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
vampiregirl |
![]()
|
jap....nu jau kādus mēnešus trīs. brinums ka tajos putekļos vel neesmu nosmakusi
![]() cilvēks aiz manis kūst no dizemas nickelback - far away -------------------- |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
ne..vairak man patik evanescence un nickleback dziesma-broken..vot ta ir baaigi forsa
cilveks zem manis 6dien atstradas skolu ,darbu ,ko itka vajadzeja apmeklet vekar -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nezinu. Negribu nemaz zināt.
Cilvēks zem manis atstrādās -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
laikam jau.
cilvēks zem manis strādāja 1dien -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Jā. Piestrādāju pie savas zīmētprasmes, pacietības un iecietības.
Cilvēks aiz manis var ar vēsu prātu klausīties sev veltītus apvainojumus un nekā nereaģēt. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
dzivee jaa internetaa nee.(respektivi jus nekadi nevarat mani aizvainot dzivee bet interenetaa es katru nepareizu vardu nemu kaa drausmigu apvainojumu)
cilveks aiz manis zin how do i shot web?(ja zin tad atbildi ludzu) -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5 July 2025 - 22:09 |