![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
nesaprotu ko tu ar to domāji, tp nezinu vai zinu kā to izdarīt
![]() cilvekam aiz manis sobrīd ir svētku noskanojums -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Nav mandarīnu - nav ballītes.
Cilvēks aiz manis daudz ēd. No rly. -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē! Es nekad neēdu vairāk nekā lien.
Cilvēks zem manis ir galīga nulle. |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
dzivee jaa
![]() ![]() cilveks aiz manis baidas no manis(internetaa nevis dzive)! -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Lai cik liels EGO,nebaidos.
Cilvēks aiz manis ir bailīgs IRL. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tikai, kad nejūtos īsti labi. Kad viss ir štokos, varu gāzt kalnus un bez problēmām sasniegt bezkaunības virsotnes.
Cilvēks zem manis ātri krīt panikā. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nē.
Cilvēkam zem manis galvā skan tā skaņa, kad mikrofonam kaut kas nav kārtībā un viņš tumbā tā pretīgi skan. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Nē.
Cilvēks zem manis apakšbikses velk uz otru pusi, ar vīlēm uz āru. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nē.
Cilvēkam zem manis patīk flaneļa apakšbikses. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Nē, kokvilnas.
Cilvēks zem manis mīl runāt par apakšbiksēm. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē, ja es būtu džeks, tad gan.
Cilvēks zem manis nav apmierināts ar dzimumu, kuru viņam piešķīrusi daba Man piemēram jābūt maigai un sievišķīgai, sensuālai un seksuālai. Negribu >.< -------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Es esmu apmierināts ar to, ka esmu džeks, tikai neapmirina sabiedrības izveidoties stereotipi. Ja jau man nav izvēlēs starp XY un XX, tad vismaz gribu brīvību būt tāda kalibra vīrietis, ar kuru būtu jautri šaut, t.i., dzīvot.
Cilvēks zem manis atzīst dzimumu līdzvērtību, bet kautkā tomēr uzskata, ka savējais dzimums - labākais -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē. Es atzīstu līdztiesību, bet ne vienlīdzību. Domāju, ka katram tomēr ir sava, pavisam īpaša un kosmiska loma.
Man vēl jāpieņem tas, ka neesmu vienkārši kaut kāda bezdzimuma būtne. Tīri sajūtu ziņā. Jāizgaršo tas. Es mācos. Cilvēks zem manis gan šobrīd visā pilnībā izbauda savu būtību šajā brīnišķajā dienā -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Yep, tiko pieglaudīju bārdu, izdomāju jaunos bārdas modificējumus, ko veikšu vakarā (lietderīgi izmantoju darba laiku). Par savu pilno būtību esmu krietni pārliecināts, ka negribu būt meitene
![]() Cilvēks zem manīm pēc pusdienām ir krietni pilns būtībā ![]() This post has been edited by Spectre: Nov 19 2008, 15:29 -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
pusdienas? es jau kā trīs gadus tadas needu< manā ēdienkartē ir tikai brokastis un vakariņas....tapēc nē
cilvēks aiz manis sobrīd ir izbadējies -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5 July 2025 - 22:09 |