![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nei
Cilvēks zem manis vorstor meg ikke vai-kā-tur -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nav ne jausmas..
Cilvēks aiz manis salst This post has been edited by xikes: Nov 19 2008, 19:46 -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Laikam
Cilvēks zem manis ir nožēlojams nihilists un pesimists, kuram saule nespīd nevienā caurumā -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Vairs ne.
Tas cikls ir beidzies! hahaha! Cilvēks aiz manis vakar skatījās salūtu dzīvajā -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Vairs ne. Tas cikls ir beidzies! hahaha! Cilvēks aiz manis vakar skatījās salūtu dzīvajā Lai Dievs tevi svētī! Tas cikls lai paliek pubertātei un bremzēm, vai ne? Jā, es redzēju salūtu irl. Cilvēks zem manis vakar staigāja pa tilta vidējo joslu, kamēr pa to brauca mašīnas -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Neatceros, ko es vakar darīju, bet man šķiet, ka mašīnas man virsū nebrauca.
Cilvēkam zem manis šodien neko negribās darīt. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Tieši tā. Nu bet man vienmēr neko negribas darīt. >.<
Cilvēks aiz manis redzējis īstu alni īstā brīvā dabā. This post has been edited by Tramvajs: Nov 19 2008, 21:43 |
xikes |
![]()
|
Tikai sapnī reiz.
Lai Dievs tevi svētī! Tas cikls lai paliek pubertātei un bremzēm, vai ne? Nav ne jausmas, tik pat labi var atkārtoties. Bet cerēsim, ka tā vairs nekad nenotiks. Cilvēks aiz manis ir redzējis filmu The Secret. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Nezinu, es neatceros nosaukumus.
Cilvēks zem manis bieži brauc ar riteni Laikam es atkārtojos... -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Mhm, protams, ar brāļa riteni. ;D
Cilvēks aiz manis ir labs airētājs. |
FuschichO |
![]()
|
Nu.. drīzāk viduvējs. Savam dzimumam- vismaz nešļakstos un uz priekšu iet. Neesmu īsts vīrs tomēr.
Cilvēkam zem manis patīk šī spēle -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
Neteiktu, ka patīk, bet vienkārši mans spambota gods neļauj pamest šo vietu.
![]() Cilvēks aiz manis ir ūdensvīrs. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Nee, svari.
cilveeks zem manis tiek smagi sists ar maajasdarbiem. -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Tieši tā. T_T
Cilvēkam zem manis nāk miegs, bet nedrīkst iet gulēt, jo vēl daudz kas jādara This post has been edited by Patachan: Nov 19 2008, 23:36 -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Tramvajs |
![]()
|
Nop, nenāk miegs, nekas nav jādara. Skaista dzīve.
![]() Cilvēks aiz manis ir kādam citam iespiedis roku durvīs. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5 July 2025 - 15:59 |