![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Neatceros, bet liekas, ka kāds to izdarīja man.
Cilvēks zem manis uztaisīs man un citiem forumiešiem par prieku vēl kādu spama topiku, bet tādu, kas piepildītos ar patiesu, sirsnīgu hc spamu ![]() -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Nop, nenāk miegs, nekas nav jādara. Skaista dzīve. ![]() Man ar īpaši miegs nenāk, bet darāmā līdz kaklam ![]() nope. Cilvēks zem manis kko sajēdz no ģeogrāfijas, precīzāk no Āfrikas, un ir gatavs man pastāstīt visu ko zin par šo tēmu. This post has been edited by Patachan: Nov 19 2008, 23:53 -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Bet protams, ka es padalīšos ar savām plašajām zināšanām! Āfrikā dzīvo ziloņi, žirafes un nēģeri, tuksnesis izplešas (to parādību kaut kā speciāli sauca) ar cikturdesmit kilometriem dienā un tas ir ļoti šaušalīgi.
Labi, atzīstos, manas zināšanas nav nemaz tik plašas. Cilvēks aiz manis lieto melnu nagu laku. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Vismaz Tu vairāk nekā mana mamma pateici.
Mana māmuļa teica:"āfrikā dzīvo nēģeri" un aizgāja skatīties TV Šad tad lietoju. Cilvēks zem manis jau sen zināja, ka Tanganjikas ezers ir dziļākais ezers Āfrikā. This post has been edited by Patachan: Nov 20 2008, 00:28 -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
zināju, bet biju piemirsis, tagad atkal zinu
![]() Cilvēks zem manīm vakar vēroja kā sniga sniegs -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
yes, my liege. I did.
Cilveeks zem manis neprot ikdienaa runaat tiiraa lv valodaa -------------------- |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
kapēc lai es to neparastu?
![]() cilveks aiz manis aiz katra otra vārda lieto 'bļā' (man tāds kadrs ir pazistams, viņa runas veids vnk fascinē ![]() -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nē, bet pie manāma aizkaitinājuma bagātīgi piesaucu pankūkas (t.i. pankūkoju) - vnk tāpēc, ka man patīk iedomāties, ka es iemetu ar pankūku.
cilvēks zem manis reizēm iztēlojas visdīvainākās lietas -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
labāk pat nezināt cik tālu mana iztēle sniedzās, biju uzrakstijis piemēru bet izdzēsu baidos daža laba psihe to nespētu sagremot un tvaiku ielas apmeklētāju skaits palilinātos
![]() cilvēks zem manīm uz darbu/skolu brauc pa tumsu un mājās arī -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
yess... taa sanaak
cilveekam zem manis aug ragi. -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nē.
Cilvēks aiz manis gatavo psiholoģisku atentātu. -------------------- |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
tiesi ta
cilveks zem manis skatas vai ir kadreiz skatijies anime ar saviem vecakiem -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
FuschichO |
![]()
|
Daļēji. Mamma skatās pār plecu un saka "kādi kropļi"
Cilvēkam zem manis ir līdzīgi -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
more or less.
cilvēks aiz manis pēdējā laikā pastiprināti satiek anime-mīļus. This post has been edited by Asuka: Nov 20 2008, 21:58 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Tieši pretēji.
Cilvēks aiz manis baterejas izmet tikai tām paredzētajos konteineros. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5 July 2025 - 16:00 |