![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Parasti izlietotās baterijas iemetu kādā no virtuves atvilknēm.
Cilvēkam zem manis ir vāji nervi. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hahaha, nē.
Cilvēks zem manis ir zāles pīpētājs. |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Nē, es esmu galīgs nepīpētājs.
Cilvēks aiz manis ir Aivars. |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Sveicināti, es esmu Aivars! (tagad esmu)
Cilvēks zem manis šodien ēda gan mandarīnus, gan piparkūkas. This post has been edited by Patachan: Nov 21 2008, 00:17 -------------------- Ēd manu ābolu.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē
![]() Cilvēks zem manis ņem pats -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
njem.
cilveeks zem manis nav izpildiijis maajasdarbu uz riitdienu. |
Patachan |
![]()
|
Jā gan, neesmu (Es ir slinks)
Cilvēks zem manis necieš naktis, kad kkas piespiedu kārtā ir jādara, jāizdara. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
naktīs un piespiedu kārtā? labi, reizēm mājasdarbu kalns jānorok, bet teikt, ka es to neciešu būtu kļūdaini. es neciešu nākamos rītus
![]() cilvēks zem manis necieš celties pirms 10:00 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
jā! tagad arī bastoju. kā eju tuvumā savam oficiālajām lekcijām uznāk besis. pieriebies, ka visi sūta... mācīties!
cilvēks zem manis arī ir dumpinieciskā noskaņojumā. -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Rāms un mierīgs - šodien piektdiena a rīt jāstrādā, tapēc jāmēģia sevi nostādīt miera stāvoklī un pēc darba mierīgi braukt mājās, dumpinieciskais noskaņojums var novest pie nelāga = rīt mani darbā neredzētu, kas ir pret manu darbaholiķa nostāju, jo es darbu nekavēju nu ļoti reti, neparedzētu apstākļu dēļ, kas nav atkarīgi no manis.
cilvēkam zem manīm rīt ir brīvdiena -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Yah right :/
Cilvēks zem manis ir iestidzis nabadzībā -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Garīgā nabadzībā.
Cilvēks aiz manis labāk piezvana nekā raksta īsziņu. This post has been edited by Candyhunter: Nov 21 2008, 15:47 -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
FuschichO |
![]()
|
Pēdējā laikā jā. Kaut gan man nepatīk runāt pa telefonu. Sevišķi nepieklājīgi, manuprāt, ir rakstīt īsziņu darba kolēģiem.
Cilvēks zem manis maz runā me: klusēšana-zelts, sevišķi ja neko normālu nejēdz no aprunājamā topika. -------------------- |
Shumins |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Cik nu maz, neteiktu, ka iipashi maz, tachu man vairaak patiik klausiities , kaa runaat. Runaajot neko jaunu nevar uzzinaat, tachu klausoties var. :3
Cilveeks zem manis ir kashkjiigs. P.s. sorry shumin, tas ir tigras posts |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5 July 2025 - 11:51 |