![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nedzeru. Man negaršo! O_O
Cilvēks aiz manis nesaprot, kā var negaršot -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
saprot. tiesa gan, es saprotu arī kā ar laiku var iegaršoties
![]() cilvēks zem manis reizēm mēdz taisīt lielus un skaļus skandālus ar mammu sadzīvisku sīkumu dēļ, ja par tiem pārāk piesienas -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
reizem vel ir maigi teikts.....katru mīļu brīdi
![]() cilvēkam aiz manis patīk ritizēt citus -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nu... es no tā labprāt izvairītos, jo tas rada sliktas garīgas vibrācijas, bet uz vienas rokas pirkstiem skaitāmi cilvēki mani šokē ar savu eksistenci un visai objektīvi nav pelnījuši neko vairāk kā nicināšanu. Cenšos uzturēties sev tīkamu cilvēku sabiedrībā.
Cilvēks zem manis neizvēlas sabiedrību -------------------- |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
rofl tad ir domats man ja?
![]() cilveks zem manis neplano rit iziet no savas majas! -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
aplami... uz bazniicu xD
Cilveeks aiz manis tuuliit spamos forumu. -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
fcuk i got ninjad ...
Pasarg dievs savā veinīgajā brīvdienā šonedēļ ko tik muļķīgu darīt ![]() Rītdienas plāns vienkāršs saldējums, skype lielas anime.lv chats un wows ā un vēl saldējums - galvenais neaizmirst to iepirkt, šodien, pietiekamā kvantumā ![]() Cilvēks zem manīm has a bitchy mood today This post has been edited by Spectre: Nov 22 2008, 17:03 -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
agreed.. tagad sliti juutos
cilveeks zem manis netaisiis pashnaviibu! -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
wtf? Tu gan ātri spamo. <.<
Nav vajadzības taisīt. Cilvēks aiz manis dzied korī. This post has been edited by Tramvajs: Nov 22 2008, 17:04 |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē. Es esmu koris.
Cilvēks zem manis ir lieta/abstrakts jēdziens -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
iespējams.
cilvēks zem manis kož. -------------------- Nori Nori Nori~ |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
ne
cilveks zem manis dzivo pagatnes atminas -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
FuschichO |
![]()
|
Reizēm atmiņas piemeklē.
Cilvēks zem manis zin ceļa anatomiju This post has been edited by FuschichO: Nov 22 2008, 18:53 -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Nevis zin, bet zina. ;D
Nu bet nezinu. :/ Cilvēks aiz manis ir kādreiz uzkāpis uz naglas. This post has been edited by Tramvajs: Nov 22 2008, 19:47 |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nop, laikam ļaunākais uz knopkas
cilvēks zem manis reizēm dabūn sīkus, bet kaitinoši sāpīgus ievainojumus -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5 July 2025 - 07:17 |