![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
mmm......jā!
cilveks aiz manis necieš saldumus -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
in general - yes, bet dažreiz jau arī tos gribās.
cilvēks aiz manis daudz lasa. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tieši otrādi, lasu nepieklājīgi maz. ¦D 500 lappuses staipu pa pusgadu.
Cilvēks zem manis ir Juris, gaismiņas svečuturis. |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Nē, es esmu gaismiņa.
Cilvēks aiz manis tramvajā parasti stāv kājās. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Fui, cik rupji!
Cilvēks zem manis ir braucis ar Tramvaju. |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Šai forumā nav neviena, kas būtu ar mani braucis. Nu man vismaz tā liekas.
![]() Cilvēks aiz manis ir naudas diedelētāju magnēts. |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
ne
cilveks aiz manis ir redzejis-lenore the cute little dead girl(baiagi laba) -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
nep, neesmu
cilvekam aiz manis salst -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē. Mans dators neatrodas ārā :/
Cilvēks zem manis grib, lai es izdaru ko smieklīgu -------------------- |
vampiregirl |
![]()
|
nepavisam nē
![]() cilvēks aiz manis šobrīd velas gulet kāda siltā pludmalē, jūras krastā -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
man nepatīk saule.
cilvēks aiz manis priecājās par sniedziņu ^__________^ -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
aaaaahaaa
![]() cilveks zem manis jau uzvela savu 1rmo sniega veci -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
Tramvajs |
![]()
|
Vēl ne. Cerams, vismaz šogad ziema būs tāda, ka to varēs vēl daudzreiz paspēt izdarīt.
Cilvēkam aiz manis ir ūsas. |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
slinkums skuuties. zo uusas ar ir :/
cilveekam zem manis patiik pashreizeejais meteorologjiskais aaraa .. |
Kikyou |
![]()
|
Nē. Es gribu vētru! Es gribu puteni! Kur iiiiiiiiiir?
Cilvēks zem manis ir kafijas cienītājs. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5 July 2025 - 07:17 |