![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
tikai cigoriņu.
cilvēku aiz manis šodien ieputināja. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
uu yeees..:Ъ
cilveeks zem manis nevar sanjemties. -------------------- |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
nevar saņemties pasūtit vecākus kkur tālak - jāa
Cilvēks zem manis ir nevainīgs (visās nozīmēs) -------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Man tik 17 nav nekas zaudēts, vāļāšos siena kaudzē vēlāk, šnaukt un pīpēt negribās, dzert - negaršo. Vienīgais pie kā esmu vainīgs ir stulbi un nevajadzīgi komentāri nevietā.
Cerams Baraks Obama izveidos labākas attiecības ar Baltijas valstīm nekā Bušs. Cilvēks zem manis grib izmantot izdevīgos laikapstākļus un sataisīt sniegavīru/pikoties/darīt kādu citu jautru sniega darbību. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
negrib, jo tiks atspārdīts by urlas
cilvēks zem manis zin 4 vārdus japāņu valodā "D -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
hentai, moe, ecchi, pantsu ? bet vispaar jau vairaak
![]() cilveeks zem manis miil iet uz baseinu |
Pj.. |
![]()
|
*ai, apnika gaidīt kāmer nopostēs cits*
nepatīk, jo jāiet uz ģērbtuvi cilvēks zem manis tagad skatās anime. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Labprāt skatītos, bet jāmācās bioloģiju rītdienai. ¦C Ko arī pa pusei daru... it kā jau varētu nemācīties un paļauties uz savu GAIŠO GALVU un FENOMENĀLO ATMIŅU, bet katram gadījumam jāatkārto.
Cilvēks zem manis ir ģēnijs. |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
hentai, moe, ecchi, pantsu iespārda. XD ilgi smējos. kā uz to skatās - no idiota līdz ģēnijam ir viens solis XD (vispārīgie optimisti XD) cilvēks aiz manis skolā mācās angļu valodu, pie skolotājas, kurai ir `zets rait`, `bļū` un `zērfōr` style dikcija. =____= -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Pj.. |
![]()
|
mācos, tikai galu galā neko neiemācos... pats labāk runāju par viņu. viņa nekad mani neizsauc lasīt..
![]() Cilvēks zem manis nav latvietis. -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
aha.
cilvēks aiz manis šonakt negatavojas gulēt. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
man liekas, ka reti kurš gatavojas, lai ietu gulēt, nu bet tas atkarīgs no tā , ko sauc par gatavošanos.
es negatavojos, bet visdrīzāk, ņemot vērā manu 39 grādu ķermeņa temperatūru, būšu spiesta to darīt. cilvēks zem manis mirst. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Asuka |
![]()
|
nope, still alive n` kickin`
cilvēks aiz manis domā, ka mirst. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Kaut nu tā būtu, tad man nekur nebūtu jāiet
![]() Cilvēks zem manis šodien saģērbās īpaši -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Es vēl jo projām sēžu mājas drēbēs, jau kopš vakardienas, un man nav nekādu domu šodien ģērbties īpaši, jo es netaisos kkur iet.
Cilvēks zem manis šodien ir paņēmis brīvdienu. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5 July 2025 - 01:29 |