![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
pareizāk brīvlaiku, un ne tikai šodien un man to piespieda paņemt.
cilvēks zem manis grib iet ārā un celt sniegavīru. -------------------- Nori Nori Nori~ |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā, visdrīzāk.
Cilvēks zem manis bato stundas -------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Dažkārt atprasos no kādas stundas un mācos mājās mūzikas pavadījumā.
Cilvēks zem manis grib mācīties labāk -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Neateiktos, lai mani kāds uzturētu un es mierīgi varētu apmeklēt universitāti - oh good old times
Cilvēks zem manīm vakar dzīvoja bez elektrības -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nē.
Cilvēks vakardienas sniegu izmantoja, lai pikotos -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Protams, nemaz nebija izvēles.
![]() Cilvēkam aiz manis šorīt bija pilnas kurpes ar sniegu. This post has been edited by Tramvajs: Nov 24 2008, 16:48 |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
pilnīgi pilnas xD
cilvēks zem manis ir apsaldējis rokas. -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Nu, viņas ir tādas zilgansarkanīgas
Cilvēks zem manis šodien skaldīja malku, lai varētu iekurināt māju. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
![]() Cilvēku aiz manis kādreiz gandrīz nobraucis tramvajs. |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
![]() Man deg. Es skaldu, un man deg. Tagad silta māja ^w^ Nē, ar tramvajiem es nepinos ![]() Cilvēkam zem manis riebjas dzīvnieki. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
nē.
Cilvēkam aiz manis mājās ir kāds (māj)dzīvnieks This post has been edited by xikes: Nov 24 2008, 17:36 -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā, turklāt periodiski nomainās due to very common death in my house.
Cilvēkam zem manis ir zvēru kapiņi -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
Ir, bet ne jau tāpēc, ka viņi daudz mirtu, bet gan tādēļ, ka visi dzīvnieki mūsmājā tiek mīlēti un viņiem pienākas smukas kapu vietiņas. Kautkā tā.
Cilvēks aiz manis ir licis monētas uz dzelzsceļa sliedēm. This post has been edited by Tramvajs: Nov 24 2008, 17:46 |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
ne
cilveks zem manis velas nomirt -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Hehe - ir ir liktas - sen jau, bet ir tas darīts.
Cilvēks zem manīm labprātāk patīk apģērbts -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5 July 2025 - 01:28 |