![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Man dažreiz saka, lai es apģērbjos, ka nav ko kailai staigāt. Mana atbilde: a ko tu te sēdi un siekalainu muti skaties??? pheh
Vispār apģērbtai mans dabiskais skaistums pārvēršas par neskaistumu. Varbūt es ģērbties nemāku? Cilvēks zem manis nav kautrīgs This post has been edited by FuschichO: Nov 24 2008, 18:16 -------------------- |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
*tu gan ātra, jaedito posts ^^;;*
ir ir... pat ļoti.. ai es ar lielām meitenēm dzīvajā vispār nevaru runāt >.>/ nez ko es darīšu inčukalnā XD Cilvēks zem manis pateiks "cilvēks aiz manis" This post has been edited by Pj..: Nov 24 2008, 18:17 -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Why I'd never...
Cilvēks aiz manis ir kaut kāds addict? Kāds? (anime/manga/other geek-otaku stuff šoreiz izlaižam, mmm'key?) -------------------- ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Here Captain Obvious,have this rock!
Cilvēkam zem manis kņud deguns. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē. A varbūt. Tagad kad pajautāji, vairs neesmu tik pārliecināta.
Cilvēks zem manis ir masīvs -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Nē, drīzāk pasīvs.
Cilvēks aiz manis mēdz nolamāt citus prieka pēc. |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
nee, neesmu tik slikts zvēriņš :3
Cilvēks zem manis iesmērēs man sniegu sejā ._. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Whui knowz
Cilvēks zem manis pielūdz tumsu un skumjas -------------------- |
Pj.. |
![]()
|
*FuschichO, tu brauc inčukalnā? lapni lūdzu iesmēret sneigu man seja "D*
nepieludzu - pats esmu. Cilvēks zem manis brauks inčukalnu This post has been edited by Pj..: Nov 24 2008, 22:48 -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
tāda doma ir, bet vēl not sure.
cilvēks aiz manis tagad locās pie Queen dziesmas ``the show must go on`` -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Pj.. |
![]()
|
cilveks kurš ir zem tevis nezin kas ir "queen" grupa.
Cilvēks zem manis grib! -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
OMFGimpulsevilyonawhimsudduenlywithouasecondthought kā var nezināt Queen! Esmu MEMS.
Es gribu.... gribu.... gribu.... gribu.... gribēt gribot gribēdami gribošs gribināt gulēt. Jā. Cilvēks zem manis ir tha real deal -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
ak.. pievienojos grupas Queen nezināšanas fakta neizpratnei.
Nav ne jaumsmas. Pārāk plašs jēdziens! Cilvēks aiz manis tēju dzer ar cidoniju sīrupu -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Dewd,just gonna drink sum!
Cerams,ka tikšu no kņudoņas... Cilvēks aiz manis tika enlightendots or smth. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē. :C
Pj..: Wtf, nevar būt, ka nezini. XD Weeeeeeeee are the champions my friiiiiiieeeeeend? Cilvēks zem manis māk staigāt pa palodzēm. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2 July 2025 - 08:22 |