![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
nee.. līdz pēdejai sekundei!
cilvēks zem manis noskatījas death note. This post has been edited by Pj..: Nov 25 2008, 19:48 -------------------- |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
nē, iesāku pirmo sēriju un pesē sapratu ka nav priekš manis
![]() cilveks aiz manis dievina vampīrus ^^ -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ne balstoties uz parasto fiziku, ne uz kinētiku, ne ezoteriku vai kādu citu sevis uzsūkto info nekādi nespēju pamatot to, ka fiziski vampīri varētu pastāvēt. Tā kā tas ir neiespējami, viss romantisms un ilūzijas zūd. Vilkači gan ir cita lieta, hehe... BTW- kultūras vēstures lektors smējās tā: Mūsdienu Goti ir gotikas atrauga. Skarbi, bet patiesi.
Cilvēks zem manis domā, ka nepareiza rakstība Vampiregirl parakstā ir priekš lulza -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Nezinu, izskatās tik pārliecinoši, ka samulsu. Gandrīz kā īsts paraksts!
Cilvēkam aiz manis labāk patīk dušoties nekā vannoties. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nē.
Ja vien nav kaut kur ļoti jāsteidzas. XD Cilvēkam aiz manis ir burbuļvanna -------------------- |
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
Cilvēks zem manis domā, ka nepareiza rakstība Vampiregirl parakstā ir priekš lulza ![]() Man nepatīk vannas vispār, kur nu vēl tādas, kuras atraugājas. Cilvēks zem manis ir pārliecināts, ka modificēta pārtika ir kaitīga. This post has been edited by kaiva: Nov 25 2008, 21:53 -------------------- ![]() |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
cilvēkam zem tevis ir pofig...(man)
Cilvēkam zem manis ir drauga draugs, kuram tēta brāļa drauga meita, kura tagad skatās anime. This post has been edited by Pj..: Nov 25 2008, 21:59 -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Vēl sarežģītāk nevarēja? Mans tēvs ir Dievs, nezinu, vai viņam ir brālis
![]() Cilvēks zem manis ir neiecietīgs Me: profesionāla īgņa un malkas atcirtēja -------------------- |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
Cilvēks zem manis domā, ka nepareiza rakstība Vampiregirl parakstā ir priekš lulza hah, rakstība nav mana stipra puse (nevienā valodā ![]() QUOTE Cilvēks zem manis ir neiecietīgs njez, es tā nedomāju, bet neko jau nevar zināt... ![]() cilveks aiz manis necies savu bioloģijas skolotaju -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Ui ku tie laiki ... atceroties bioloģijas skolotāju mums bija pakts par to ka es viņai netraucēju un viņa man
![]() Cilvēks zem manīm vēlas atgriesties skolā uz kādu nedēļu -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
vampiregirl |
![]()
|
QUOTE un viņa man kā tad viņa tev varēja traucēt? gulēt neļāva? ![]() nē, es velos aiziet no skolas uz kādu mmm....mēnesi cilvēks aiz manis skatās tikai viena noteikta žanra animes -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Pilnīgi pretēji no mechas, OP līdz darama romance un totall stupidity
![]() Cilvēks zem manīm ir noskatijies visas akross konkursam pieteiktās amv P.s. nē es apsolīju nesmieties pārāk skaļi ar frendu un viņa apsolījās mani nesaukt pie tāfeles ne biežāk kā 1x 2 nedēļās nu nevar takšt pelnīt 8-10-niekus katru stundu, jāļauj takšt dollāriem nopelnīt pa 2-niekam ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
FuschichO |
![]()
|
Nee... kas tas vispaar par con?
Cilveeks zem manis bojaa acis. Savas. -------------------- |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
ne
cilveks zem manis ir laimigs -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
vampiregirl |
![]()
|
šaubos vai kāds kurš sodien kādas reizes 3 nokrita uz slidīgām, nenotīrītām trepēm var būt laimīgs
![]() cilvēkam aiz manis ziemā nekad neslīd kājas -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 July 2025 - 21:34 |