![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Jāa, man ir neslīdošas šūzas "D
Cilvēks zem manis šodien bija pāli. -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Nekad nav bijis pālis un ceru, ka arī nekad nebūs.
Cilvēks zem manis neko nejēdz no ģeometrijas. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Es gan teiktu, ka jēdzu.
Cilvēkam aiz manis ir rūtainas bikses. |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
māsai ir; man nē.
cilvēks zem manis ir ar engelīša spārniem. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Reizēm mēģinu iztēloties, ka neesmu cilvēks. Tas ir ļoti patīkami. Esmu perlamutrbalta, nedaudz caurspīdīga, ar spārniem un visvisādiem humanoīda formu pārspīlējumiem. Un ļoti laba, žēlsirdīgā māte kaut kāda. Jā, bet šodien es esmu morāli pagrimusi.
Cilvēks zem manis arī vēlētos būt enģelis vai kas tikpat sirsnīgs un labs -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Reizēm. Reizēm arī izdodas.
Cilvēkam aiz manis arī liekas, ka šodien visapkārt virmo kaut kāds globāls, epidēmisks pesimistiski depresīva garastāvokļa vilnis. -------------------- |
Pj.. |
![]()
|
Es šodien biju iedzēris, - galva sāp.. uj..
Cilvēks zem manis izaugs par biznesmenu. -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Es ļooooooti ceru, ka nē.
Cilvēks aiz manis naudu neuzskata par neko vairāk, kā tikai līdzekli -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Hmmm.. tas ir draņķis, kas dara manu dzīvi rūgtu. Bet es nesen nolēmu, ka man vajag materiālas dabas 'sapni', citādi es pie zemes neturos un nākotnē būšu bomzis, ja man nebūs mērķa. Jau ilgu laiku galvā top manas mājas projekts.
Cilvēks zem manis arī sapņo par kādu lietu -------------------- |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
nep, es nesapņoju
cilveks aiz manis spelē kādu mūziaks instrumentu -------------------- |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Ja-jā! Īstas klavieres vīkendos spēlēju.
Cilvēkam aiz manis patīk minēt, kurām laika sagraustajām dāmām galvā ir parūkas, un kurām nav. -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
tur nav jaamin to jau var redzet...es tadas saucu par tenisbumbinjgalvam
cilveks zem manis ir tenisbumbinjgalva -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Nodzeniet man matus,salīdziniet.
Cilvēkam aiz manis ir totēma dzīvnieks. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Šķiet, ka neesmu.
Cilvēks zem manis ir iedomīga cūka. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
varbūt. mamma tā mēdz uzskatīt manas hroniskās nekārtības dēļ
cilvēks zem manis kaut vienā jomā ir pedantisks. nespēju ciest atlocījušos lielveikalu paklāju stūrus - fiksi metos atspārdīt vietā... -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 July 2025 - 21:34 |