![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nop. es viņu pazīstu un viņš nav tik pievilcīgs, lai es būtu viņa pielūdzēja, pie tam tik un tā precēts.
cilvēks zem manis arī pazīst manis pieminēto indivīdu. -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Ir dzirdēts, bet nepazīstu - es labāk pielūgšu Suzumiya Haruki
![]() Cilvēks zem manīm arī uzskata ka Suzumija > Konata -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Pirmo es zinu, otro, ja zināju, tad aizmirsu, tāpēc ne.
Cilvēks zem manis arī baigi fano par Suzumiya Haruki -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nē.
Cilvēks aiz manis fano par sevi -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
A ko padarīsi egoistam ?
![]() Cilvēks zem manīm nenēsā cepuri -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nop, kopš matus nošņāpu virs pleciem
cilvēks zem manis nēsā šalli -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
aye, ja shalle & cimdi lietaajas, tad gandriiz vienalga, cik plaani esi sagjeerbies, juuties komfortabli
cilveeks zem manis preferee kafiju nevis teeju |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
fui,nee. Kafijas lietotaaju uriins smird tikpat slikti kaa smeekjeetaaju.
Cilveeks zem manis smeekjee ikdienaa -------------------- |
Spectre |
![]()
|
Ninjad
quite the other way - kafiju nedzeru var teikt (labi ja reizi gadā) Reti uzvelku 1x-2x dienā - trying to quit ... Cilvēks zem manīm nedzer ne tēju ne kafiju, kko citu This post has been edited by Spectre: Nov 28 2008, 15:35 -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
jap
cilvekz zem mais vislaik ir noguris -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
nep, neesmu
cilveks aiz manis ir tokio hotel fans -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Ne-e.
Cilvēks aiz manis zina, ka parasti tramvajā pirmais vagons pilnāks nekā otrais. |
FuschichO |
![]()
|
Jū.. kad es piedzērusies braucu no centrāltirga, varu mierīgi izgulēties un neviens man nesaka, ka es smirdu.
Cilvēks zem manis ir perverss un visādi izvirtis -------------------- |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Nnenene.. neesmu nemaz perverss.. nē...
Cilvēks zem manis ēd abolu. -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Es neēdu, bet Tu drīz ēdīsi manu ābolu! >:3
Cilvēkam zem manis sāp ause. This post has been edited by Patachan: Nov 29 2008, 15:25 -------------------- Ēd manu ābolu.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 July 2025 - 18:22 |