![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
nē, kakls.
cilvēks aiz manis pēdējas 5 dienas laimīgs pavadija mājās, slimojot. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Nē, cilvēks zem tevis pēdējās 5as dienas padevīgi kalpoja skolai un mājasdarbiem.
Cilvēks zem manis šodien skatīsies "Viens pats mājās 1" ![]() This post has been edited by Patachan: Nov 29 2008, 15:40 -------------------- Ēd manu ābolu.
|
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
ta ir pati stulabaka amiishu filma jebkad.. ja existetu tads slims 9gadigs mazohist ar tik slimu pratu ka Makalajam Kalkinam tad tie banditi isteniba jau sen butu mirushi..es vnk brinos ka ja gludeklis kas krit no 10 metru augstuma var atstat tikai sarkanumu uz ppieres nevis ielauztu galvaskausu lidz pakausim(labakaja gadijuma) beut nu ok..neskatisos viss..
![]() cilvekam zem manis si diena iesakas pavisam D#$^% -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
nje, jo sodien no rita beidzot atnaca mans MP no remonta
![]() cilvēks aiz manis sobrīd neskatās nevienu animi un nelasa nevienu mangu -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nu nē. Man slinkums darīt kaut ko sakarīgāku. Bojāt acis ir vieglāk.
Cilvēks zem manis pazīst saspēles prieku (runa iet par instrumentiem) un ekstāzi, kādā tas noved. -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Nē. Vienīgie instrumenti, kurus protu spēlēt, ir trijstūris un vargāns, un nav nekad gadījies saspēlēt.
Cilvēks aiz manis modinātājpulksteņa funkcijām izmanto modinātājpulksteni, nevis mobilo tālruni. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Nop, ar telefonu vieglāk.
Cilvēks aiz manis zina, ka Chrono Trigger ir visu laiku labākais jRPG gabals. This post has been edited by Tramvajs: Nov 29 2008, 18:47 |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
may be. who knows.
cilvēks aiz manis grib tēju. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Tēja ir mans mierinājums un vienīgais gaismas stariņš šajā tumšajā laikā. Ā, un garšo. Jā, gribu tēju, eju vārīt.
Cilvēks aiz manis ir tīšām/netīšām sasveicinājies ar kādu, ko patiesībā nepazīst. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Asuka |
![]()
|
man liekas, ka nē, bet ja tomēr, tad to neatceros.
cilvēks aiz manis bieži ēd saldumus. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Tieši tā. Diezgan atkarīgs no garšīgajiem esmu.
![]() Cilvēks aiz manis nekad nav darījis neko ekstrēmu. |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
says who...
Cilvēks zem manis zem manis ir poke poke(jo cilvēks zem manis esmu es(sarkanajā)) -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
Nu ja Tu tā saki.
Cilvēks aiz manis vakar vismaz stundu pavadīja satrēgumā. |
Candyhunter |
![]()
|
Nop, braucu pretējā virzienā un pašapmierināti skatījos uz strēgļiem.
Cilvēks aiz manis šodien ir ēdis saldējumu. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Tieši tā.
Cilvēks zem manis ir apsūdzēts slepkavībā. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 July 2025 - 11:13 |