![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
hell no!~
cilvēks aiz manis pēc drausmīgas darba dienas ap pulkstens 00.00 nav spējīgs sakarīgi rakstīt un pat iedzert tēju. (līst garām xD) -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
pilnīgs nē, bet grūti pielaužams jā!
![]() cilvēks aiz manis spēlē LS. |
Faplo |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre ![]() |
Nē
Cilveks aiz manis atbildēs vai nu apstiprinoši, vai noliedzoši, vai neapjēdz ko saka. This post has been edited by Faplo: Sep 9 2007, 02:34 |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Pirmais, es neapjeedzu ko saku. Otrais - lai es vispaar vareetu apjeegt vai neapjeegt kko ko es saku - man ir kkas jaasaka, taatad "Izmiidiet kabacu laukus, beerni!" ;D
Cilveeks aiz manis ir religiozs - tic kkadam dievam, kabacim or whatever -------------------- skills of a snail
![]() |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
mnjā. ja ticēšana un cerība, ka mans kaķis saprot visu skaitās tad jā.
cilvēks aiz manis ēd trīsreiz naktī. |
kika-chan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 3-November 06 From: plašajā pasaulē ![]() |
noteikti, ka nē... man pietiek ar daudzajām ēdienreizēm pa dienu...
Cilvēks aiz manis dauz ceļo... |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Diemžēl nē
Cilvēkam aiz manis vakardienas vakars bija ļoti jautrs -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
ōjā
![]() cilvēks zem manis ir izlasījis visu bībeli. -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
No vāka līdz vākam, un zālamana grāmatas a' . Vairāk nekā vairums kristiešu. Un tas ļava saprast, ka nekad negribētu būt šīs reliģijas piekritējs.
cilvēks zem manis ir apaukstējies. -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
kika-chan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 3-November 06 From: plašajā pasaulē ![]() |
nē negaidu
cilvēks zem manis mētā celofāna maisiņus |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
nē.
Cilvēks aiz manis šobrīd nav pārāk labā omā. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Nē.
Cilvēks aiz manis zin, ka latvijā ir iztulkota manga Latviski un ir to redzējis ![]() -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nē.
cilvēks aiz manis tic horoskopiem -------------------- |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Cilvēks aiz manis zin, ka latvijā ir iztulkota manga Latviski un ir to redzējis ![]() I'd rather eat it xD Kas par mangu? ^.~ Nee neticu gan. Cilveeks aiz manis ir pret svesvaardu "Latviskosanu" This post has been edited by Storm: Sep 10 2007, 22:37 -------------------- skills of a snail
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 June 2025 - 08:39 |