![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
No rīta pasmototies konstatē faktu ka esi dzīvs - jau labs dienas sākums un svētku noskaņa
![]() Cilvēks zem manīm dievina pirmdienas ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
ir Ok
![]() cilvēks zem manis nesaprot, kas tā par dzīves netaisnību, ka jau atkal ir pirmdiena -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es ļoti labi to saprotu, tāpēc šodien paliku mājās. Nekaunīgi. Man pat iesnu nav. Es sev pati uztaisīju 4 dienu brīvdienas!
Cilvēks zem manis gan nav tik nekaunīgs -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Biju, agrāk biju
![]() ![]() Cilvēks zem manīm nēsā cepuri ausaini (šapka ušanka) -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē, uzdāviniet man kāds cepuri- pauris salst :/
Par to palikšanu mājās- es neslimoju, skolā man ir tikai ziemas un vasaras brīvdienas, tāpēc vienkārši dažreiz atpūšos neko normālu nedarot. Varbūt tieši tāpēc arī neslimoju ![]() Cilvēkam zem manis ir kartupeļ-cimdi. Nu tie, ar nogrieztajiem pirkstiem -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nav, normāli cimdiņi.
cilvēks zem manis " sēž uz diētas" -------------------- Nori Nori Nori~ |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Nekādā gadījumā. O_o
Cilvēks aiz manis ienīst sabiedrisko transportu. Cik es salasījos, tad esmu divas trešdaļas..emm..kā bij..vo!- Balzaks jeb Kritiķis. Protams, arī piemīt citu īpašības, bet ne tik daudz. This post has been edited by Tramvajs: Dec 1 2008, 17:14 |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē, kamdēļ gan. Bet privātais transports tāpat labāks.
Cilvēks zem manis pats sev griež matus. |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Nop, vispār neviens negriež, bet viņi arī neaug. Nu jau divus gadus.
![]() Cilvēks aiz manis tējā ber vismaz trīs karotes cukura. |
FuschichO |
![]()
|
Dzeru tēju bez cukura. Kādreiz tas likās pretīgi. Tagad liekas pretīga tēja ar cukuru. Pieraduma spēks.
Cilvēkam zem manis sāp vēders, griežas galva, gribās vemt, ēst, un liekas, ka gars pamet ķermeni:S Bet vispār dzīve ir skaista -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
Ha, hā- superstulba sajūta, kad gribas gan ēst, gan vemt. Bet šobrīd man ir ļoti labi..nu apmēram.
Cilvēks aiz manis reti sveic citus dzimšanas dienās. Tikai rokas paspiešana neskaitās. ![]() This post has been edited by Tramvajs: Dec 1 2008, 17:44 |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nu īstenībā nē, diezgan bieži ^^
cilvēks zem manis ēd lūpu krāsu xD -------------------- Nori Nori Nori~ |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Nee...
Cilveeks aizz manis eed citus cilveekus -------------------- skills of a snail
![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
*Cītīgi māj ar galvu*
Cilvēkam aiz manis negaršo plūmes. Sautētas. |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Sautētas plūmes nebiju garšojis, bet laikam nepatiks xD
Cilvēks aiz manis nesapratīs šito teikumu -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 July 2025 - 05:31 |