![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Yeeah, riiight.
Tik lieli, ka nesalīda manā imaginārajā plānotāja, tapēc nolēmu nerakstīt. Cilvēks aiz manis jūtas apātiski. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Dear diary- mood depressive. Bet gan jau tikshu tam paari.
Cilveeks zem manis ir redzeejis neredzamo -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
var gadīties, bet tad es nebūšu zinājusi, ka tas ir kkas neredzams
![]() cilvēks zem manis ir neredzams -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
mani ir grūti nepamanīt
![]() cilveks aiz manis ļoti aktīvi izmanto skype -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nee.
Cilveeks zem manis saprot ktko no Macromedia(Adobe) Flash -------------------- |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
es pat nezinu kas tā par programmu, tapēc no viņas arī neko nesaprotu
![]() cilveks aiz manis man paskaidros ko ar šo programmu var darīt -------------------- |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
*Reti vien, kad redzu ka meitene zin kas ir adobe flash, FuschichO ^^;*
Njuu.. mans Signature ir uztaisīts ar flash ^^;; ... paskaidroju? Cilvēks zem manis ir šokā! This post has been edited by Pj..: Dec 5 2008, 19:25 -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Nē, neesmu.
Cilvēks aiz manis šajā nedēļas nogalē ies slidot. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
FuschichO |
![]()
|
*Reti vien, kad redzu ka meitene zin kas ir adobe flash, FuschichO ^^;* Lolū... tā ir mana specialitāte. Bet to neviens nezin. Vēl patīk Maya un tā. Man ir slidas. Man ir skrituļslidas. Bet nē. Neaizraujos. Cilvēks zem manis uz ledus jūtas kā govs -------------------- |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
QUOTE("FuschichO") Lolū... tā ir mana specialitāte. Bet to neviens nezin. Vēl patīk Maya un tā. *Haa - man gan 3ds max patīk (gandrīz tas pats ka maya ^^ bet sliktāks D:) btw, ko tu ar flash taisi? animācijas vai kkādas spēlītes? * Hihi, nemāku uz slidām stāvēt xDD This post has been edited by Pj..: Dec 5 2008, 21:45 -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
*Pārsvarā taču visi tieši uz 3dmax taisa, tad jau laikam labāks.
Es netaisu neko noteiktu. Cīnos par diplomu internetspecialitātē, tāpēc arī flash tiek lietots uzturā. Mācos.* Cilvēks zem manis labprāt klausās Apocalyptica arī feat. [insert name] (piem Sandra Nassic, Matthias Sayer...) This post has been edited by FuschichO: Dec 5 2008, 22:31 -------------------- |
Pj.. |
![]()
|
Es dievinu Apocalypticu... Viena no mīļākām grupām
Cilvēks zem manis mācās kkādu programmēšanas valodu ............ -------------------- |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Nu jaa xD
Cilveeks aiz manis eed ledu -------------------- skills of a snail
![]() |
FuschichO |
![]()
|
Nē, bērnībā man teica, kad man griezīs mēli, tad būs jāsūkā ledus. Negribu.
Cilvēks zem manis laiza klinķi -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
neee... nafig?
cilvēks zem manis ir piesaldeejis meeli pie ledus minimālais ekipējums - ledus gabaliņš no kārtīgas saldētavas ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30 June 2025 - 19:11 |