![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
ne
cilveks zem manis grib atgriezties hipiju laikos -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
kamoshirenai
Cilvēks zem manis meistarīgi parodē šo un to -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Jā. It īpaši tad, ja esmu kompānijā ar rozā vienradzi un Čārliju. Čārlijs parasti kļūst ļoti izbesīts, un pēc pāris mēģinājumiem izdevās ietrenēties runāt reizē ar otru vienradzi besīgi smalkā balstiņā. Tas bija meistarīgi.
Cilvēks aiz manis kaut ko dara labāk kā lielākā daļa apkārtējo. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Neezin, neezin, viss atkariigs no taa, kas pagadaas apkaart. a vispaar - es taisu feinaakas maiziites kaa apkaarteejie XD.
cilveeks zem manis atrada kautko forshu sev zem galda. -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Ak jel, es tiešām paskatījos. Mammu, es apsolu, ka turpmāk šņorēšu nost zābakus jau priekšnamā, nevis sēdēšu pie datora ar tiem kājās pēc atnākšanas mājās *aiziet pēc slotas*
Clvēks aiz manis spēlē kādu mūzikas instrumentu. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Jā, ģitāru...
Cilvēks zem manis izdomā 'theme songs' konkrētām personai xD (typa, domā par personu - un melodija pati rodās.. man patīk tāds veits izdoamāt mūziku -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nē, bet tu gan xD
cilvēsk zem manis ēd kāpostu ^^ -------------------- Nori Nori Nori~ |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
svaigus jā
cilveks aiz manis tiko paeda -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nē, pagaidām ēd
cilvēks zem manis tikko pamodās -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Man šķiet, es pamodīšos, kad nomiršu. Varbūt. Visai eksistenciāls jautājums.
Cilvēks zem manis zin, kur dabūt psihologu par baltu velti/ Bet speciālistu, nevis kaimiņu Taņu -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Jā, savā skolā.
Cilvēks aiz manis ir kreatīvs. -------------------- ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Nē,esmu reaktīvs.
Cilvēks aiz manis ir absorbējošs. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
ye, lai gan preciizaak esmu konformisks
cilveeks zem manis ir meegjinaajis atmest smeekjeeshanu vairaak par vienu reizi |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
No kā nav atkarības, to būtu muļķīgi mēģināt atmest.
Beeet, es esmu vairākkārt mēģinājis atmest savu nepatiku pret šo procesu. Bez rezultātiem. Cilvēks aiz manis ir veiksmīgi atmetis smēķēšanu -------------------- |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Haha, es tikko sāku xD kur nu mest projām
Cilvēks zem manis skatās otaku.lv 24/7 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30 June 2025 - 13:16 |