![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nav laika xD
cilvēks zem manis grib, lai šī nedēļa, kas tūlīt sāksies, ātrāk paietu un būtu 13itais datums This post has been edited by Misa: Dec 7 2008, 21:35 -------------------- Nori Nori Nori~ |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
neee... arī 12. varētu būt pietiekams ļembasts, lai es to gaidītu ar mērenu nepacietību...
![]() cilvēks zem manis arī tikko izdomāja apmeklēt manis minēto pasācienu -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nē. Vēl neesmu izlēmis.
Cilvēkam aiz manis nepatīk nedefaultkrāsu fontos rakstoši cilvēki. -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nē, ir Ok, vismaz kāda dažādība. ļaunākajā gadījumā var izlasīt iezīmējot
cilvēks zem manis raksta nedefaultkrāsās -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Nope, parastajās krāsās. Taču man patīk tas viens konkrētais ķēms, kas te tagad raksta krāsaini. :B
Cilvēkam zem manis ir veca āda un līks deguns. -------------------- |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Tieši tā.. un bārda uz muguras.
Cilvēks zem manis, sēžot trolejbusā un skatoties uz ūdens tecītēm, kas veidojas gumijas renēs uz grīdas, piešķir tām upju nosaukumus, un, vērojot ūdens kustību, savā prātā izspēlē upju ātrumsacīkstes. Mācieties likt komatus, kamēr tētis vēl dzīvs. ![]() This post has been edited by CirvjaKaac: Dec 8 2008, 03:24 -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Es trolejbusā braucu tik reti, ka pat neatminos kad bija pēdējā reize - takšto atbilde ir nē.
Cilvēks zem manīm vairs nerakstīs topikā Psihologs?! yeah i'm trying to kill it -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
Nerakstīšu arī. Pēdējā laikā tur tikai vairs flame
![]() Cilvēks zem manis jau spēlē gta 4 ![]() -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
nop un nav pat domu to darīt. ehhh vispār gāmes sērga a mmorpg dubultsērga
Cilvēks zem manīm preferē splēt worst game ever (real life) over pc games -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Tenma |
![]()
|
laikam jau, kgan nevarētu teikt, ka es būtu īpaši labs spēlētājs, bet ir vismaz kkāds neparedzamības moments
cilvēks zem manis neuzskata, ka tā būtu gluži worst game ever -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Vispār sliktums ir relatīvs jēdziens. Esmu apjukusi.
Cilvēks zem manis ir cilvēks, kura nav -------------------- |
Spectre |
![]()
|
Tā es jutos vakardien - es biju starpdimensionālajā izplatījumā
Cilvēks zem manīm tīri labi pieprot lasīt citu domas or domu gājienu -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Reizēm izdodas. Es vēl mācos~
Cilvēks aiz manis arī mācās -------------------- |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
![]() Cilveks zem manis ir 'viņā'(tb sieviete) -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
es īsti nesapratu, nu viņa es esmu bet vai esmu iekšā sievietē?
cilvēks zem manis ies uz balli xD ksaikijam es kaitinu? ; ; -------------------- Nori Nori Nori~ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30 June 2025 - 06:59 |