![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Jā es ir pret to Latviskošanu - vai jūs esat redzējuši latviskoto windows? Offisu - kas tie par nosaukumiem maršrutētājs (router) komutētājs (switch) kautkāds ments piedzēries komā
![]() Vislabākais ko esu lasijis ir - kvadrāts nav latvisks vārds tapē viņu latviskosim - taisnleņķa-vienādmalu-paralēlskaldnis Augstākā pilotāža es teiktu (Must be good sh1t they are smoking ![]() ![]() ![]() ![]() P.s. A man vakar Chii (no anime.lv) rādija to mangu ![]() Cilvēks blakus man nevar apjēgt, ka šodien jau ir otrtdiena, joprojām liekas, ka jābūt ir pirmdienai ![]() This post has been edited by Spectre: Sep 11 2007, 10:37 -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
kika-chan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 3-November 06 From: plašajā pasaulē ![]() |
tie;si tā... esmu vēl vakardienā...
Cilvēkam aiz manis patīk spēlēt inbox spēlītes |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
I used to...
Cilveeku aiz manis neaizrauj nekaada veida izglitiiba -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
burbulis |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 27-August 07 ![]() |
O jaa...
![]() Cilveks aiz manis ir nepilngadigs |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Sen tie laiki garām ...
Cilvēks aiz manis nesaprot, kur šodien pazūd laiks, vēl tiko bija rīts jau ir 2 pāri -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
goku |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 21-December 05 ![]() |
Jā! It īpaši tāpēc, ka pamodos ~12.30 xD
Cilvēls aiz manis ajēdz faktu, ka vasara ir beigusies... |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Kas tur daudz, ko apjeegt - pienaacis septembris un tas viss, vienalga uz darbu jaaiet
Cilveeks aiz manis shovasar pat nav pamaniijies izklaideeties -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Ū, nē. Esmu gan. ATB! Wāh!!!
![]() Cilvēks aiz manis tikko kā no kkurienes ir pārradies un piesēdies nesen pie kompja. This post has been edited by Kaede: Sep 11 2007, 16:18 -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
naa, sēžu te jau no 12
cilvēkam aiz manis šodien darba diena nebeidzas 18:00 -------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Man vēl nav tāda termina darba diena, Xd. Nē.
Cilvēks aiz manis šodien ir apēdis vismaz trīs saldējumus. -------------------- |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Laiks protams ir saldējuma ēšanu veicinošs, bet visu dienu pavadu darbā un pat tagad...tātad apgalvojums aplams
Cilvēks aiz manis nolād to dienu, kad pieteicies strādāt pie vergturiem -------------------- No name superhero
|
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
nope, nekad to neesmu darījusi un nedarīšu! xD
cilvēks aiz manis ir bijis nevajadzīgi apdir*sts visu priekšā! ![]() This post has been edited by Arfija: Sep 11 2007, 20:56 |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
nav gadījies. zem publiskajām tualetēm nesēžu
![]() cilvēkam zem manis nav dibena. -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Ir... Lija, kas seezh blakus saka ka esot 'smuks'
Cilveeks aiz manis zin kas ir genocidomons -------------------- ![]() |
Kaede |
![]()
|
diez pasarg, kas tas vēl par zvēru?
Cikvēls aiz manis ir vienkārši cilvēks AIZ manis -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 June 2025 - 08:38 |