![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
laikam kaitini ^^
Hmm.. balle... Inčukalns? ![]() Cilvēks zem manis grib sasprāgt gabalos -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
(jautājums priekš FuschichO tas nebij.)
inčukalns, balle? watafak? nu kurš daunis to par balli nosauktu? ;D cilvēks zem manis sauktu inčuklanu par balli This post has been edited by Misa: Dec 9 2008, 21:47 -------------------- Nori Nori Nori~ |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
par kriosaunu driizaak.
![]() cilveeks zem manis dziivo remontaa. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
O, kāda sakritība. Pa pusei. Virtuvē liekam grīdu, tāpēc visa virtuves iedzīve pārbīdīta uz lieloistabu.
Cilvēks zem manis šobrīd nesēž pie galda. |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Tieši pretēji - pie liela darba galda ... te vieta būtu trijiem, bet visu esmu okupējis viens pats.
Cilvēks zem manīm 13.12. nebrauks uz Inču kalnu/have better things to do -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Yup. Vai nu braukšu uz Rīgu, vai arī skolā izpalīdzēšu ar piespiedu darbu garderobē salidojuma sakarā.
Cilvēks zem manis daudz basto/bastoja. (He he, es gan nē.) |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Nezinu, vai varu objektīvi atbildēt, ņemot vērā, ka šobrīd esmu mājās bez balss, nevis skolā. Man šķiet, ka es nebastoju ne tuvu pietiekami, lai tas būtu par daudz.
Cilvēks aiz manis ar rokām taisa un pa pastu sūta ziemsvētku apsveikumus. This post has been edited by Candyhunter: Dec 10 2008, 14:19 -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
neee...
cilvēks zem manis nav nobastojis nevienu stundu/lekciju -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
nē, esmu
cilveks aiz manis dzīvo laukos (ar to es domaju - dzīvo mazapdzīvotā apvidū) -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
aije, mazaa miestaa riiga. visapkaart veeju pluiniiti devinjstaavenju mezhi un mashiinu ciniishi ..
![]() cilveeks zem manis beerniibaa raustiija meitenes aiz bizeem ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Bija laiki
![]() ![]() Cilvēks zem manīm pastāstīs ko interesantu no savas bernības skolas gadiem -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
paniski muku pa gabalu no tautisko deju stundām, slēpos un bastoju, jo man lika dejot ar taisni to puiku, kas mani visu laiku apbižoja, jo bija pamanījis, ka esmu nežēlīgi viegli nokaitināma
![]() cilvēks zem manis taisās parakstīt/ir parakstījis šo petīciju. es vēl par to padomāšu... ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
esmu. numer 85. sephiroth!
![]() cilveks aiz manis jau ir izgazies kada examena/ieskaitee ![]() -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Hāaa. es vel netiku līdz eksāmeniem xD
Cilvēks zem manis ir palicis uz otro gadu slinkuma pēc (nē, tas neattiecas uz mani, es _nepaliku_ uz otro gadu, no way xD) -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nē.
Cilvēks aiz manis māk spēlēt ģitāru -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30 June 2025 - 06:59 |