![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
māku, jā.
Cilvēks zem manis ir draugiem.lv addicts. -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nekad nav sanācis par tādu būt.
Cilvēkam aiz manis negaršo piparkūkas. -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Garšo, bet ir mērena alerģija.
Cilvēks aiz manis laiku pa laikam ir mazs, jauks rokdarbnieciņš. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Hmm,nezinu,ko teikt.
Cilvēks aiz manis nosauks vārdu,kuram ir piecas dažādas nozīmes. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Hehe, var atrast kaudzēm vārdu, kuriem būtu piecas un vairāk nozīmes.
Cilvēka aiz manis šonakt nav. |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
nee. tik daudz es shonakt nedzershu
![]() cilveeks zem manis lasa mazaak par 30 graamataam gadaa |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
yup, nāksies vien atrunāties ka laika ir par maz, lai tik daudz lasītu
mēnesī viena sava 600 lpp grāmata sanāk. CIlvēks zem mnaīm domā ka 12 grāmata mēnesī tas i pa maz -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
ja kaa parasti, viena graamata dienai, max divaam, protams - par maz
![]() cilveeks zem manis miil Remarka darbus |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
jāatzīst, ka ar ši rakstnieka daiļrdi neesmu uz tu, bet izlasītā grāmata Trīs Draugi patika pat ļoti. Kad uzvarēšu savu slinkumu un listi, ko gribu izlasīt, tad izlasīšu vēl kādu no viņa darbiem.
Cilvēks zem manīm nosakus Remarka (must read) darbus This post has been edited by Spectre: Dec 11 2008, 17:25 -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē. Iespējams, man viss prātā ir sajucis. Bet liekas, ka man nepatika nekas, izņemot 3 draugus, kurus tā arī neizlasīju. Jūtiet kā man patīk...
Cilvēks zem manis raksta Un smieklīgi par to Inčukalna balli. Jā. Ierodamies smokingos un vakarkleitās? This post has been edited by FuschichO: Dec 11 2008, 17:26 -------------------- |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Jā, rakstu:
Cilvēks zem manis jūtas pazemināts. xD -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Nē, es parasti uz visu raugos no augstāka skatpunkta kā pārējie.
Cilvēks aiz manis vēl lieto audio diskus. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
loti reti..bet ja
cilveks zem manis nobasttos atlikuso nedelu -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Nebastoju nevienu nedēļu. Man pat nav vienas neattaisnotas stundas.
Cilvēks zem manis gaida sniegu (atkal). -------------------- ![]() |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
nje, es neciešu sniegu
cilvēkam aiz manis ir nomiris kāds tuvs cilvēks -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30 June 2025 - 01:14 |