![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Neteiktu ka kaķītis ir cilvēks, bet nu mēs bijām labi draugi ._.
![]() Cilvēks zem manis paliek sarkans kad ar viņu runā zēns/meitene kura viņam patīk (es jā D:) -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
nope.
cilvēks zem manis maina matukrāsu biežāk kā zeķes. -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Nop - i love my 5mm black hair
![]() ![]() Cilvēks zem manīm šodien tusēs uz nebēdu -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
itnemaz.
cilvēks aiz manis šos ziemassvētkus nosvinēs godam. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
piedzershos maajaas ! jaa.
cilveeks aiz manis galiigi nerubii, kas tagad notiek Latvijaa. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
A kas notiek? Sūdi sūdi sūdi? Es tikai zinu to, ka man pagaidaam nav naudas.
Cilvēks zem manis nemēdz stresot -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Mēdzu, bet tā ir droša zīme, ka tūlīt aizmukšu un problēmu ignorēšu. Lielākoties cenšos saglabāt... vēsu prātu ne, jo neprotu, bet muļķīgu līksmi gan.
Cilvēks aiz manis grauž nagus. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Nop, mani viens cilvēciņš iemācīja tos pievīlēt, esu ne tikai atradinājies no graušanas, bet es tos arī kopju
![]() (laikam kretīniski skan no džeka puses ![]() Cilvēkam zem manīm ir riktīgi plēsoņas nagi ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
hm... ja viņi ir garāki par 4 mm tad kļūst pārāk lokani, lai kādam varētu ieplēst. šobrīd vēl varētu...
cilvēks zem manis šovakar ies uz balli ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
nee, dzershu maajaas.
![]() cilveeks aiz manis grib ar mani iedzert ! alkohols remdee visas saapes. |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Sorry, nē, xikes alkoholu dzer tikai īpaši retos un izredzētos gadījumos, aka, gandrīz nekad.
Cilvēks aiz manis uzskata, ka ir dumji skumjas slīcināt alkoholā -------------------- |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Ha, skumjas nekad neslīcinu, var dabūt pretējo efektu, bet alko lietoju tāpat.
Cilēks zem manis sapņo kļūt par dejotāju erotiskā nakts klubā! -------------------- No name superhero
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Tev,kā wussy,pussy,sissy nedzērājam ir to grūti saprast.
Cilvēks aiz manis ir garlaicīgs. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Jā. Agrāk es pretendēju uz muļķīgi jautro izklaidētāju šauram cilvēku lokam, bet tagad... pat small talk ir apgrūtinoši.
Cilvēks aiz manis gribētu būt atklātāks, skaļāks un pašpārliecinātāks kā ir tagad. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Labāk ne
Cilvēks zem manis masturbē pirms iešanas gulēt -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30 June 2025 - 01:14 |