![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Ņemot vērā to, ka es bieži eju gulēt mācību stundās, tas būtu drusku dīvaini.
Cilvēks aiz manis dod priekšroku ar roku taisītiem apsveikumiem, nevis apsveikuma īsziņām vai, nedo dies, ēpastiem. Šogad taisu savējiem ar rokām un sūtu pa pastu. Sanāk pat glīti un tajos ir krietni vairāk Ziemassvētku gara kā telefonā. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es neapsveicu cilvēkus svētkos. Kaut kā man tas nav ieaudzināts.
Cilvēks zem manis nezin, kurā gadā un kurā dienā piedzima viņa tēvs -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Dienu es zinu, bet par gadu gan pēkšņi sāku šaubīties. O_o
Cilvēks aiz manis sāk izjust ekonomisko krīzi. |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
ja
cilveks zem manis ruuupiiigi seko lidzi politikai -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Nē, no politikas man sāp galva.
Cilvēks aiz manis valkā rotaslietas. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
krustiņu un pāris gredzenu, bet tos es tik un tā gandrīz nekad nenoņemu, kopš uzliku. papildus rotaslietas valkāju reti
cilvēks zem manis kādu rotaslietu/-as valkā gandrīz nekad nenoņemot -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Candyhunter |
![]()
|
Seši auskari, kurus neņemu ārā ja vien pēkšņi neizdomāju savādāk un viens, kuru neprotu attaisīt. Parastos divus gan mainu bieži (jā, es nedraudzējos ar savām ausīm).
Cilvēks aiz manis raksta, neskatoties uz klaviatūru! -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
protams. aklaa desmitpirkstu metode nav nemaz tik gruuta, un paaatrina/atvieglo rakstiishanu daudzkaart.
cilveeks zem manis shodien bija pagjirains ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
ne mazākajā mērā
cilvēks zem manis rīt būs paģirains -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Nē, tikai miegains.
Cilvēkam aiz manis vajag kādu, ar ko parunāt. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Haha, nē.
Cilvēks zem manis ir klaidonis, kas pārtiek no uz zemes nokritušiem belašiem. |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Cilvēks zem manis ir klaidonis, kas pārtiek no uz zemes nokritušiem belašiem. Tu to nesaki visiem, ja, tas ir noslēpums. XD Cilvēks zem manis ir baložu mīlis. -------------------- |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
ne man labak patik vistas
cilveks zem manis gaida kad beiksies skola -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Es gaidu, kad beigsies(ja Tu to domāji par brīvdienām). Ar to beikšanos gan nezinu, kā ir.
Cilvēks aiz manis ir maza auguma. |
Tenma |
![]()
|
1,72 m man neliekas pārāk maz
![]() cilvēks zem manis ir kalsns -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29 June 2025 - 19:47 |