![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
O, jaa, un labi taalu
Cilveeks aiz manis principa peec nelieto zekjes -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē, pamatskola jau garām.
Cilvēkam zem manis garšo cepelīni. (Ienīstu cepelīnus... fui fui, visa tā mīkla... Ghhhhh. |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nez, kas tas īsti ir.. (pirmā asociācija - tie lielie, jaukie, lidojošie gaisa baloni) katrā ziņā gan jau esmu ēdis, tomēr nav palikuši atmiņā kā īpaši garšīgi vai īpaši negaršīgi, savādāk atcerētos nosaukumu.
Cilvēkam aiz manis negaršo olīves This post has been edited by xikes: Dec 15 2008, 13:03 -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
quite opposite
Cilvēks zem manīm šodien nevar rast mieru -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
ChickOo |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 44 Joined: 23-December 06 From: Nu nezinu no kurienes esmu... :( ![]() |
Jā tā varētu būt! Jo jāiet ir uz darbu drīz. ;(
Cilvēkam aiz manis šodien ir garlaicīgi. ![]() -------------------- ![]() Alone or with something to hold ON...!!! |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Hmm... nezinu. Eksistenciaalisma probleemas risinaat ir visai interesanti.
Cilveeku zem manis vakar bildinaaja -------------------- |
ChickOo |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 44 Joined: 23-December 06 From: Nu nezinu no kurienes esmu... :( ![]() |
Tiešām...? Pa kuru laiku tu jau paspēji to izdarīt! Damn, ka nepamanīju.
Cilvēks aiz manis savāks grupu un nāks uz kāzām. -------------------- ![]() Alone or with something to hold ON...!!! |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
O... hmm kaads bildinaaja mani, nevis tevi un tam nav nekaada sakara ar Inchukalnu
![]() Bet es vareetu atnaakt uz tavaam kaazaam, ja nav taalu jaabrauc un ja tur buus kaut kas garshiigs ![]() Cilveeks zem manis grib atkal kaadu kopaapulceeshanos (es jau visa niezu, kaa man gribaas) -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Iekod ribās! Žēl,ka palaidu garām,oh well,tauta - vajag vēl!
Cilvēks aiz manis slakterojas. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
нет
Cilvēks aiz manis skatās winx ![]() -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Cilveeks zem manis grib atkal kaadu kopaapulceeshanos (es jau visa niezu, kaa man gribaas) ![]() neskatos cilvēkam zem manis garšo putraimdesas -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
juu
Cilveeks zem manis fano par pokemoniem P.S. Man shkjiet, ka taadaa vietaa toch vareeja blusas dabuut, bet man laikam ir imunitaate ![]() This post has been edited by FuschichO: Dec 16 2008, 17:09 -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
es fanoju par pokegotiem tb EMO - hibrīdi vienmēr sagādā vairāk prieka kā oriģinālā forma
Cilvēks zem manīm plāno nākamgad apmeklēt japānu -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
savos sapnjos laikam sanaaks !
![]() cilveeks zem maniim arii ir badaa ! |
Spectre |
![]()
|
telepāts un gaišreģis
![]() ![]() Cilvēks zem manīm taisa manikīru -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29 June 2025 - 14:33 |