![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Then I would be totally gay.
Cilvēks zem manis ir kreilis. -------------------- |
ChickOo |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 44 Joined: 23-December 06 From: Nu nezinu no kurienes esmu... :( ![]() |
Diemžēl, bet nē! Dodu priekšroku labajai rokai. xD
Cilvēkam zem manis ir Crush on Tramvajs.! -------------------- ![]() Alone or with something to hold ON...!!! |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Zheel, ka nepamaniiju vinju. Varbuut buutu
![]() Cilveeks zem manis zin, kaads ir Tramvajs -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jā gan!
Cilvēks zem manis kaut reizi dzīvē ir bijis apsēsts ar kādu online spēli. |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Bija tā viena spēle, kur ar mazu zaķīti jālēkā pa zvaniņiem. Tur bija superforša mūzika. Katru dienu spēlēju.
![]() http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm Cilvēks aiz manis zina, ko jādod ēst žurkai. Man te viens tāds lopiņš uzradās uz neilgu laiku, bet man ir aizdomas, ka drīz vēl nomirs no bada. O_o This post has been edited by Tramvajs: Dec 16 2008, 19:34 |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jaa, esmu nogalinaajusi jau 3 taadus lopus.
Vari dot maizi, kartupeliishus, bishkji galjinju- jebko ko njem pretii. Zhurkas ir viseedaaji, taas pat ir speejiigas sagremot un paarstraadaat plastmasu *rausta uzacis* Cilveeks zem manis uzdos jautaajumu -------------------- |
ChickOo |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 44 Joined: 23-December 06 From: Nu nezinu no kurienes esmu... :( ![]() |
Nu tad uzdoshu ari!
Kur tu dzivo.? Cilveks zem manis miil ziemu! -------------------- ![]() Alone or with something to hold ON...!!! |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
... ne.
Cilvēks zem manis ir 13 gadīgs ![]() This post has been edited by Pj..: Dec 16 2008, 20:20 -------------------- |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
nope...
![]() Cilvēks zem manis nesen attapās kādas istabas vidū bez mazākās nojausmas kādēļ viņš tajā vispār iegāja. -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
jap ^^
cilvēkam zem manis patīk lejkanninjas -------------------- Nori Nori Nori~ |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Protams!! ^^
Cilveeks aiz manis brauks peec lejkanninjas -------------------- skills of a snail
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nav vajadzības
cilvēks zem manis ir viegli aptaurētā kondīcijā -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
ChickOo |
![]()
|
Uz doto briidi jaa!
![]() Cilveeks aiz manis tagad ciitiigi ar kaadu runaa! -------------------- ![]() Alone or with something to hold ON...!!! |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jā, pie tam pa mikrafonu!
Cilvēks zem manis ir infantīlis. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
laikam īsti neuzvedos vecumam atbilstoši...
cilvēks zem manis ir infants -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29 June 2025 - 14:33 |