![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
o'rly
![]() Cilvēks zem manīm audzē puķes -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nee, tas nav iespeejams, neprotu ruupeeties pat pati par sevi.
Cilveeks zem manis ir apsaldeejis kaklu un tagad ciesh briesmiigas mokas P.S. Es dziivoju savaas maajaas. Bet ja nopietni- Paardaugavaa, iisti bandiitiskaa rajonaa spriezhot peec citu cilveeku reakcijas -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nē.
Cilvēks aiz manis iefano par kvantu fiziku -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ja skaidri zinātu, kas tas tāds, tad varbūt tā darītu, jā gan!
Cilvēks zem manis nevar ciest, ka cilvēki mūsdienās darbības vārdus veido ar priedēkli "ie-", piemēram, iefanot, iečekot, ieklikot un kas vēl ne. This post has been edited by Kikyou: Dec 17 2008, 15:41 |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Tieši tā, yo. Iestilojam iepakaļ, yo.
Cilvēks aiz manis baidās no zirnekļiem. Es vairs nekliedzu. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
es jūtu riebumu pret teju visiem posmkājiem, ko reizēm cenšos pārvarēt.
cilvēks zem manis mājās audzē tos tur, kāviņturbija šņācējprusakus -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
naa, man zaķis neļauj turēt mājdzīvniekus, pat kāmīti ne ;_; viš teica, ka labāk taisīt bērnus. XD
cilvēks zem manis osta savas zeķes. -------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Nah, es to lieku darīt citiem.
Cilvēkam aiz manis tīri labi pie sirds iet cukurs tīrā veidā. |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Skatoties uz to ka esmu ektomorfs, nekas nevar padarīt mani resnu. Soo no need to worry. - Nozīmē ka jā.
Cilvēks zem manis arī ir ektomorfs. -------------------- |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
nju resna es nepalieku, bet daudz jau arī neēdu, tp nezinu
![]() cilvēks aiz manis ar nepacietību gaida/-īja 9 klases eksāmenus -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jāa... Bet nekas īpašs nemaz nebija. Bet bija interesanti.
Cilvēkam zem manis ir ideāli taisns deguns. |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Jāa... Bet nekas īpašs nemaz nebija. Bet bija interesanti. Cilvēkam zem manis ir ideāli taisns deguns. Cilvēkam zem tevis pārāk daudz ir situši pa seju, lai deguns būtu taisns. Cilvēks zem manis šodien tika vaļā no visiem augstskolas parādiem un, no priekiem, uzsāk alkoholoķa gaitas, vienatnē malkojot vīnu. -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
ahhh... nebūtu slikti... bet nē! <.<
cilvēks zem manis nemaz pat nav iedzīvojies parādos -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
ir gan, krediits tas pats paraads vien ir, tik stipri lielaaks
![]() cilveekam zem manis garsho kuukas 'vecriiga' |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Buljona pīrādziņi FTW!
Cilvēks aiz manis mīl žāvētu vistu (ēst,protams). -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29 June 2025 - 09:50 |