![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Nuu, ja es būtu Tenma es droši vien būtu Narciss...
cilveeks zem manis ir paareedies. -------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
nope, ja domā šo brīdi
cilvēks aiz manis mēdz likt puzles drafgos.lv -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Reti, bet jā
Cilvēks zem manis bauda mindfuck -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
nop nebaudu - es to parasti pavēršu pret cilvēku un izdaru mindfuck tam objektam, so be carefull when you try to mindfuck me
![]() Cilvēks zem manīm trennējās - ko tieši This post has been edited by Spectre: Dec 19 2008, 10:48 -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Lasīt citu domas.
Cilvēks aiz manis jau māk -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Es māku noteikt to, kad kāds grib uz tualeti. XD
cilvēks zem manis valkā zeķubikses. -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Pie svārkiem un kleitām jā.
Cilvēks aiz manis valkā legingus. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Tas nebūtu īpaši seksīgi. xD
Cilvēks zem manis lieto Okarti. This post has been edited by Tramvajs: Dec 19 2008, 18:46 |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē, zivtiņu.
Cilvēks zem manis bieži ēd sintētiku. |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
No sintētikas ēšanas laikam jau vairs nevar izvairīties. Bet es domāju, ka retāk nekā lielākā daļa cilvēku, jo es tač' no laukiem! Dabīgi kartupeļi, burkāni, tomāti utt. ^^
Cilvēkam aiz manis ir lielas ausis. |
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
normālas
cilvēks zem manis uzskata, ka tēja ir labs kafijas aizvietotājs -------------------- ![]() |
ChickOo |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 44 Joined: 23-December 06 From: Nu nezinu no kurienes esmu... :( ![]() |
Nu tā ar varētu teikt.
![]() Cilvēks zem manis dotajā brīdī strādā. ![]() -------------------- ![]() Alone or with something to hold ON...!!! |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Jup, un pa kluso rakstu forumā...
Cilvēks zem manis zin kas ir "CO".(saistīts ar otakiešiem) ![]() -------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Gandrīz no pašiem pirmssākumiem.
Cilvēks aiz manis pārāk viegli sarkst. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
![]() cilvēks zem manis to jau ir pamanījis... ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29 June 2025 - 05:33 |