![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nē, esmu tevi redzējusi tikai Inčukalnā un tur, šķiet, visi visu laiku bija sarkani alkohola dēļ. ;D Probably.
Cilvēks zem manis ēd briežus. -------------------- |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
yes... indeed XD
cilvēks zem manis runā tikai sarkasmā... ![]() -------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Nē , kāpēc gan, lai es to darītu? Visi tak vienmēr mani saprot un viņi nekad neuzvedas kā neprašas. :|
Cilvēks zem manis Slakteram Ziemassvētkos uzdāvinās Angļu valodas kursus. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nee ^^;
cilveeks zem manis eed rasolu -------------------- Nori Nori Nori~ |
antuanete |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 6-April 08 ![]() |
pashlaik needu, bet garsho
cilveeks zem manis censhaas vispaar neko neest ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
tieši otrādi...
cilvēks aiz manis ir apņēmies ar jaungadu kko mainīt -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nedaudz.
Cilvēkam zem manis patīk lamāties un dzert šņabi. -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Yup~ Tikai pēdējā laikā pārmetos uz šampi - tie burbulīši ~w~
cilvēks zem manis bieži ēd gaļu. -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Laikam gan.
Cilvēks aiz manis nekad nav kāvies. |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Ir nācies.
Cilvēks aiz manis tikai atkaujas. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
hm... man drīzāk ir niķis uzbrukt - parasti pa jokam, bet periodiski samisējas un trāpu arī
![]() cilvēks zem manis ir pacifists -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Teorētiski. Bet ja jums ir kāds nopietns (šeit. slikts) bizness ar maniem tuvajiem, tad lai ko tas arī man maksātu, jūs dabūsiet pa ģīmi!!
![]() Cilvēks zem manis ir fighting master -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Mans nāvīgākais paņēmiens- satvēriens starp sliedi un..un..joptv...kas tramvajiem ir? Riepas ta' nav, bet..kautkas līdzīgs?
![]() Cilvēks aiz manis necieš cilvēkus, kas tēlo pārspīlēti pieaugušus un nopietnus. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Aye.
Cilvēks zem manis mīl uzmanības apliecinājumus. |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
nu ne mīl, bet patīkami jau ir.
cilvēks aiz manis tagad salst. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29 June 2025 - 05:33 |