![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
naah, smēķētāji smird.
cilvēkam zem manis beigusies šmiga. -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
un darbā man nav viņas, mājās gan ir
![]() Cilvēkam zem manīm ir svētku noskaņa -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Nē, man vienkārši ir mierīgi. Tas jau ir vairāk kā cerēju, tāpēc gana labi.
Cilvēks aiz manis kaut ko dāvinās pats sev. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
iespējams, ir šāds niķis apdāvināt visus, sevi ieskaitot
![]() cilvēks zem manis ik pa laikam sev kko uzdāvina -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Ja to var skatīt kā piem. nopērku sef kaukto saldu, - tad jā!
Cilvēks zem manis pašlaik ir ļoti aizņemts, jo viņam vecāki spiež mācīties un mācīties. ![]() -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nē, es ar vecākiem esmu karastāvoklī, jo... (tas pats iemesls)
cilvēks zem manis basto -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
bafina |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 16 Joined: 2-December 07 From: Latvia, Riga ![]() |
ffs- ir brīvdienas
![]() Cilvēks zem manis ir atmetis mācībām ar roku un kāju -------------------- ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Vajag vēlvienu liecību,tad atmetīšu pekas.
Cilvēks noliek,pudeli,karoti,dakšiņu mocību laikā. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
huh?
Person below me has a queer looking contraption in his pocket. -------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
No you!
Cilvēks aiz manis uzvedas neadekvāti savam vecumam un pats to apzinas. This post has been edited by Karamele: Dec 22 2008, 23:38 |
Pj.. |
![]()
|
I don't know. man draugi ir 16-17 pats esmu 15. Beeet nez, domāju ka uzvedos kā 15 gadīgs zeņķis.
Cilvēks zem manis ir nesekmīgs latviešu valodā! -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Nē, nevarēt puslīdz pareizi rakstīt un radīt argumentētas esejas ir vienkārši nožēlojami. Man ir, ē, seši. Tas noteikti ir labāk.
Cilvēks aiz manis jūt iedvesmu. Ja jā, tad aizdosi, lūdzu? -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Tūlīt. Vai jūti to?
Cilvēks zem manis uzskata sevi par inteliģentu un interesantu personību -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
Tās bija tikai bērnības iedomas. Tagad noteikti vairs nē. Btw, paldies par iedvesmu, noderēs.
Cilvēks aiz manis jūt prieku par gliteriem. Atklāju tos savās mājās un pusstundu ķiķināju tos bārstot viskur. Pēc tam ilgi berzēju acis. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
UHUHUHUHU ŠAINĪ. Nē.
Cilvēks zem manis labprāt iet vīkendā šopingot un pēctam ītot dinneru, un pēctam lēni draivot houmā, endžojojot vjūvu. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29 June 2025 - 01:08 |