![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
vīkendā mani ar mietu no houma neizdzīt
![]() cilvēkam zem manis regulāri ir vitāla nepieciešamība palikt vienam mājās -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
njez, neav regulāri, bet dažreiz gadās
cilvēks aiz manis citīgi vēro BALTIC TOP 100 pa MTV -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Umm, nē. Mana mūzikas gaume ir izlepušāka un es tāpat neskatos televīziju.
Cilvēks aiz manis šonakt sapņoja garus sapņus ar sarežģītu sižetu. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Nē, pamodos nodomāju:"Ak, jel, kas man par sapņiem! O_O" Bet tie bija pavisam vienkārši saprotami.
Cilvēkam zem manis negaršo žāvēta gaļa. This post has been edited by Patachan: Dec 23 2008, 15:06 -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Vakarā biju saskatījies Gundam 00 un vēl pāris sērijas turpinājās sapnī. Sarežģīta sižeta gan nebija. Tikai nebeidzams Trans-am! Cilvēks aiz manis ir neķītrs. This post has been edited by Tramvajs: Dec 23 2008, 15:07 |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
pavisam noteikti eksistē neķītrāki cilvēki par mani. man vnk ir tieksme nedomājot spert ārā divdomības
![]() cilvēks zem manis ir neķītrāks par mani -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
aye, esmu gan
![]() cilveeks zem manis lamaajas par to balto, no augshas pashlaik kriitosho |
ChickOo |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 44 Joined: 23-December 06 From: Nu nezinu no kurienes esmu... :( ![]() |
Nē jo te nekas nekrīt.
![]() Cilvēks aiz manis mīl ziemu.! -------------------- ![]() Alone or with something to hold ON...!!! |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Jā. Lielāko diennakts daļu ir tumšs, ir pieejami daudz un dažādi iemesli, lai neietu ārā no mājas (auksts/slapjš/tumšs/slidens/auksts) un varu sēdēt mājās un dzert tēju visu laiku. Kas tur ko nemīlēt?
Nē, ok, man patīk arī laiku pa laikam iemest kādam ar sniega piku vai uzvelt lielu sniega lodi. Cilvēks aiz manis bieži sagriežas ar papīru. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Es uzdrīkstos apgalvot, ka vēl nekad neesmu sagriezies ar papīru. Ar zāles stiebru gan.
Cilvēks aiz manis jau domā par nākamajiem Jāņiem. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Hmmm.. mēs ar draugiem jau sen izdomājām, ko darīsim, tā ka nav nekā daudz ko domāt
Cilvēks zem manis taisās sasniegt ko dižu -------------------- |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Taisās, jā!
![]() Cilvēkam zem manis lago Internets. -------------------- |
ChickOo |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 44 Joined: 23-December 06 From: Nu nezinu no kurienes esmu... :( ![]() |
Brīžiem.
![]() Cilvēkam zem manis sūdīgs un nožēlojams PC! -------------------- ![]() Alone or with something to hold ON...!!! |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
it nemaz ne, jauniņš.
cilvēks zem manis necieš laimas šokolādi. -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
Agrāk Krējuma šokolāde(dzeltens iepakojums ar govi virsū) bija laba. Tagad vairs ne. :/
Bet vispār jau es ciešu. Cilvēks aiz manis ir bijis zem tramvaja. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 June 2025 - 20:36 |