![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Šad un tad
Cilvēkam aiz manis ik pa laikam atslēdzas smadzenes -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Kad sajaucu alu ar ko spirtotu vai zaļu, tad es konkrēti sāku domāt ar pakaļu.
Cilvēkam zem manis ir grinča ziemassvētki -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Vai es drīkstu šeit taisīt inside joku un teikt, ka man ir ziemassvētki ar grendeli?
Cilvēks aiz manis ir pārēdies un turpina ēst. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē. Nepārēdos.
Cilvēks zem manis ir pillā. |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Noope.
Cilvēkam aiz manis zudis viss svētku gars un mājās nav eglītes. This post has been edited by Karamele: Dec 25 2008, 00:15 |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Egle ir, bet svētku garam nav jābūt, so jā/nē.
Cilvēkam zem manis liekas, ka šodien ir jaunais gads. -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Nē, man parasti vajag vairākus mēnešus, lai pielāgotos faktam, ka ir cits gads. Un Jauno gadu kā svētkus īsti nesaprotu.
Cilvēks aiz manis dāvanā saņēma saldumus. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Manā ģimenē Ziemassvētki tā īsti nekad nav svinēti, parasti svinam Jauno gadu. Tātad dāvanas vispār nav. Bet labas vakariņas gan bija. ^^
Cilvēkam aiz manis ir imagināra žirafe. |
Candyhunter |
![]()
|
Nē. Man īsti nepatīk žirafes, sliktas asociācijas.
Cilvēkam aiz manis ir imagināra sociālā dzīve. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Ne-e, man pat tās nav.
Cilvēks aiz manis ir braucis Zelta Zivtiņas tramvajā. |
Candyhunter |
![]()
|
Jā. Kad tajā sanāk iekāpt no rīta, zinu, ka kavēju.
Cilvēks aiz manis pats ada vai šuj. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
juu~ kautkā nevaru saņemtes uztaisīt kautko nopietnu, taču visādus usi-susi, protams.
cilvēks zem manis reizēm pīpo ūdenspīpi. -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
Jap. Par laimi izdzīvoju tos laikus, kad man tā bija ikdienas sastāvdaļa, tagad tikai laiku pa laiciņam.
Cilvēks aiz manis prot pūst dūmu aplīšus. Ja iedvesma ir klāt, varu trīs veidos. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Tramvajs |
![]()
|
Nekad neesmu pūtis dūmus.
![]() Cilvēkam aiz manis vakar bija parasta diena un nākošās divas dienas arī būs pilnīgi parastas dienas. |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Nu nu, senču tradīcijas.. doh.
![]() Cilvēks zem manis ir Harrija Pottera fans ^^; -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 June 2025 - 16:37 |