![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Hmm... neteiksim ka man patīk- HP ir drīzāk manas dzīves tradīcija. Tā piemēram, katra no HP filmām vismaz vienreiz jāredz uz lielā ekrāna. Priekš manis tas ir īsts shallenge, jo es kino neapmeklēju.
Cilvēks zem manis būtu gatavs iesaistīties LOTR fanātu apvienībā, pārģērbties par kādu no varoņiem un spēlēt lomu spēles -------------------- |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
For lulz varbūt..
Cilvēks aiz manis nevienam neko nedāvināja Ziemassvētkos ![]() -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
davinaja gan
cilveks zem manis kadu gaida -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
ES VIENMĒR KĀDU GAIDU *asara*
Cilvēks zem manis ir smieklīgu tēkreklu īpašnieks. |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Nē, bet es mēģināju situāciju labot, un manu pēdējo mēģinājumu apvainoja kristietības sludināšanā.
Cilvēks aiz manis lipina līmlapiņas ar atgādinājumiem vai vienkārši lapiņas vai plakātus pie sava rakstāmgalda. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Nē
Cilvēkam zem manis uzdāvināja vilnas zeķes. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Nep
Cilvēkam aiz manis ir jēla sāpoša mēle -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Hmm.. augslējas ir nedaudz jēlganas... Ffs- latvieši prot tā rīt ka mute paliek jēla!!!
![]() Cilvēks zem manis tikko noskatījās High School Musical 1 un 2 un tā rezultātā viņa monitors ir netīrs un aplipis ar ēdmaņu, kas periodiski tika mesta minētā priekšmeta virzienā ar mērķi sašķaidīt kārtējam dziedonim purnu (es zinu, ka šis sapnis nekad nepiepildīsies... ;() -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Nē.
Cilvēks aiz manis skatās visu iesākto līdz galam, lai vai kā nepatiktu. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Nope, piem animes kuras man nepatīk fig neskatos..
![]() Cilvēks zem manis tagad ir laukos. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Nē.
Cilvēkam zem manis datorā ir trashmetāla gabali -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Galīgi neorientējos tajos metāla veidos, bet domāju, ka ir gan.
![]() Cilvēks aiz manis klausās alumīniju |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
That would be retarded.
Cilvēkam zem manis avatorā ir attēlota sieviete bet pats ir vīrietis reālajā dzīvē. -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Tas pēc sievietes izskatās?
Cilvēks aiz manis klausās punk rock. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
nope~
cilvēks zem manis ir emo savā sirsniņā. :B This post has been edited by Tigra2: Dec 26 2008, 19:02 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 June 2025 - 16:37 |