![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
I'm soo gay, I even developed boobies! Jā, laikam. Nezinu. Cilvēks zem manis arī atzīsies kādā dīvainībā This post has been edited by FuschichO: Dec 26 2008, 19:11 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kad mani kaut kas nomāc, es problēmas risinājumu meklēju gūglē. Nopietni. Atbildi nekad neatrodu, bet vieglāk paliek.
Cilvēks zem manis sevi mīl. |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Jā
Cilvēks zem manis domā ka viņs ir kaaaawwwaii.. "D -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
njus, laikam jau, mani visi cenšas sabučot. XD Kautkāds bučmūlītis.
cilvēks zem manis lec no māju jumtiem. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
hmm.. laikam par māju to nevar nosaukt, bet ēka gan tā ir
Cilvēks zem manis tomēr nespēj skatoties spogulī (sasist viņu!! ![]() -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Nevaru.
Cilvēks aiz manis jūt, ka pret viņu visi ir sazvērējušies. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Muļķības! Tā nekad nenotiek. Sazvērēties var tikai pats pret sevi.
Cilvēks aiz manis tic mīlestībai -------------------- |
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
Nē.
Cilveks zem manis tic fantastikas attīstībai kā nākotnes zinātnei. -------------------- ![]() |
FuschichO |
![]()
|
Tas ir kā? Cilvēki sāks pētīt Hariju Poteru un izvirzīt zinātniskas teorijas tur aprakstīto lietu sakarā?
Cilvēks zem manis pastāstīs kādu interesantu sapni, kuru ir redzējis P.S. Pie velna- man ir 666 posti. Es jūtu- tā ir zīme. Kaut kāda. hvz This post has been edited by FuschichO: Dec 27 2008, 03:37 -------------------- |
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
Mani sapņi ir, labākajā gadījumā, pasisti. Interesanti nav, so nē.
Cilvēks zem manis prot izteikties precīzi. To Fuschicho: laikam jau ir parāk vēls, lai tas pat liktos man smieklīgi. Nē. Ja kāds 12.gs cilvekam pateiktu, ka kādreiz cilvēki uzbūvēs mašīnas, kuras spēs nest tos pa gaisu, tā tajā laikā būtu fantastika, jo ir ideja, kas ir nākusi par ātru savam laikam (pirmkārt viņu gan kkur pakarinātu kā ķeceri, but anyway). Piemēram, tik veca doma kā teleportācija. Es jautāju vai nākotnē mūsdienās uzskatītais par fantāzijas murgu varētu kļūt par zinātns sasniegumiem, realitāti. -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Cenšos. Man nepatīk gari teikumi, ja nu vienīgi rakstot domrakstus, lai izbesītu dārgo skolotājas kundzi, liekot viņai lasīt piecas rindas apzīmētāju un palīgteikumus ar vēl vairāk apzīmētājiem.
Cilvēks zem manis labi orientējās gramatikas likumos. P.S. Kaiva, man šķiet, ka jā, tikai droši vien tas viss izskatīsies krietni savādāk nekā mēs šobrīd spējam iedomāties. Gan jau tas zaimotājs pirms 1000 gadiem iedomājās zelta kasti ar kruzuļiem un spārniem un ko vēl ne. This post has been edited by Kikyou: Dec 27 2008, 12:40 |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Nē, parasti tos aizmirstu vidēji nedēļu pēc iemācīšanās. Bet lielākoties varu nekļūdīgi salikt komatus sevis rakstītos teikumos.
Cilvēks aiz manis grib bērnus. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Šodien vēl nē, rīt, arī vēl ne, bet kādu dienu, gan jau~
Cilvēks aiz manis negrib bērnus -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
tikai, kad buus savesta kaartiibaa sadziive un finanses.
cilveeks, kas zem manis, preferee choperus baikiem |
FuschichO |
![]()
|
Ar choperiem un baikiem man nav bijusi saskarsme. Nemāku teikt.
Cilvēks zem manis plāno kļūt par supercilvēku To Kaiva: Vispopulārākais piemērs: Leonardo da Vinči. Mēs visi zinām, ka viņš apsteidza savu laiku. Pieņemu, ka visas 'muļķības' kas ir sarakstītas zinātnisko sasniegumu jomā, reiz kļūs par realitāti, jo nu.. tas viss IR iespējams, tikai cilvēki to vēl nemāk un vēl kādu labu laiku nemācēs, jo lielākā daļa zinātnieku un cilvēku vispār domā ar d**u... :/ This post has been edited by FuschichO: Dec 27 2008, 16:20 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 June 2025 - 12:49 |