![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Yes ... indeed XDD
... Cilvēks zem manis pārāk daudz lieto "..." -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Meh,vēljoprojām lietoju,dažreiz...
Cilvēks aiz manis netic laikam kā reālai lietai. Par zinātni,cilvēce dko sasniegtu,tikai zinātni bremzē reliģija,morāle un dažreiz arī kapitālisms. Noņemot važas būtu mums anfromorfiski cilvēki/dzīvnieki,kloni,visādi kruti ieroči un viskaut kas,ko vien sirds vēlas. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Es neticu, ka kādreiz varētu saprast sarežģītus konceptus vai daudzus garus vārdus vienkopus.
Cilvēks aiz manis ir nejokojot apsvēris iespēju par pašnāvību. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ahahaha, moš arī, bet tagad man nav garīgais kaut ko tādu atcerēties.
Cilvēks zem manis mīl rūtainus rakstus uz apģērba. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Es nemīlu. Man patīk gan svītraini, gan rūtaini, gan pumpaini. Nekāda īpaša mīlestība pret rūtaino man nav.
Cilvēks zem manis šobrīd sajūt eļļas smārdu. -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
o jaa, top paika! C:
Cilvēks zem manis ir izsalcis. -------------------- |
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
Nē.
Cilvēks zem manis mēdz aizmirst vai pie otrā post scriptum bij jāraksta divi p vai divi s. P.S. Kaiva, man šķiet, ka jā, tikai droši vien tas viss izskatīsies krietni savādāk nekā mēs šobrīd spējam iedomāties. Gan jau tas zaimotājs pirms 1000 gadiem iedomājās zelta kasti ar kruzuļiem un spārniem un ko vēl ne. Es jau nevienu brīdi nerunāju par izskatu vai pielietojumu, bet gan par iespēju tās attīstīt un izveidot. To Kaiva: Vispopulārākais piemērs: Leonardo da Vinči. Mēs visi zinām, ka viņš apsteidza savu laiku. Pieņemu, ka visas 'muļķības' kas ir sarakstītas zinātnisko sasniegumu jomā, reiz kļūs par realitāti, jo nu.. tas viss IR iespējams, tikai cilvēki to vēl nemāk un vēl kādu labu laiku nemācēs, jo lielākā daļa zinātnieku un cilvēku vispār domā ar d**u... :/ Tieši tā jau arī bija mana jautājuma būtība, kura manu dīvaino izteikumu dēļ netik saprasta. Aptuveni tāds ir arī mans viedoklis. To arts: Pat bez tā visu cilveku ierobežo laiks un viņa spēja domāt, veidot un analizēt. Paskaidro tu man kā kapitālisms tieši ietekmē zinātnes attīstību. Un pie reizes, kas mūsdienās ir kapitālims, jo kā tirgus forma tā sāk kļūt izstumta un aizstāta. This post has been edited by kaiva: Dec 27 2008, 22:00 -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nēee... Atceros ko P.S. nozīmē, so. Nekādu problēmu.
Cilvēks zem manis māk staigāt kā Sushi avatars. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Visdrīzāk jā
Cilvēks zem manis nodarbojas ar kādu dīvainu sporta veidu. Kādu? -------------------- |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Cilvēks zem manis nodarbojas ar kādu dīvainu sporta veidu. Kādu? Riekstu dzenāšana pa asfaltu ar degunu. Cilvēks zem manis ir dikti priecīgs par kādu Ziemassvētkos saņemto dāvanu. -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
uhuhuhuhuhuu~ protams. :B man patīk tehnika.
cilvēks zem manis spēlē dumus un trulus geimus. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Nē, es spēlēju tikai psihi, personību un fiziskās sagatavotības attīstošas kā arī dzimumlocekļa pagarinošas spēles.
Piemēram mario. Inboksā. Cilvēks zem manis laiza krupjus. |
Tigra2 |
![]()
|
Laikam nav gadījies, vienreiz vardi, tādu zaļu, taču tas nebija īpaši forši.
Cilvēks zem manis prot dažus vārdus ķīniešu valodā. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
"Ni hao!" un tas pats tik Macross F dēļ. Tur laikam manas zināšanas beidzās.
Cilvēks zem manis uzskata, ka viņa viedoklis ir tas svarīgākais un pareizākais. |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Jā!
![]() Bet es klausos citos, ja viņi kaut ko sajēdz. Un mans viedoklis var mainīties. Otaku aiz manis patīk filozofēt. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 June 2025 - 12:49 |