![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Jā. Dažreiz.
Cilvēkam aiz manis ir sen nesatikti draugi. -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
hm... nezinu vai sen nesatiktus draugus var vairs īsti dēvēt par draugiem, bet par seniem paziņām noteikti. kgan, ņemot vērā, ka mūsdienās var visai ērti sazināties arī nesatiekoties... jā, laikam gan ir!
cilvēks zem manis ir mans sen IRL nesatikts draugs -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nē!
Cilvēkam zem manis patīk terpentīna un petrolejas smarža. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jā!
Cilvēks zem manis prot uztaisīt tiltiņu. |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
doh, protams ka jā!
![]() Cilvēks zem manis ir redzējis animi chaos head. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Not yet. Es jūtu, ka neesmu stilā T__T
Cilvēks zem manis ir harēma sastāvdaļa -------------------- |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
mans harems ir meitenes un es neesmu einuhs
cilveks zem manis negaida jauno gadu -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
gaidu gan...
cilvēks zem manis paskaidros man, kas ir redzams ankhu avatarā -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
don`t know, don`t wanna know.
cilvēks aiz manis ir tā labi un kārtīgi saēdies piparkūkas. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ie... T_T
Cilvēks zem manis pēdējās piecas dienas nav pametis savas drošās mājas -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Pretēji - pēdējās piecās dienās šī būs otrā vai trešā nakts, kad nakšņoju savās drošajās mājās.
Cilvēks aiz manis lieto higiēnisko lūpu krāsu. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Es lietoju higēnisko lūpu balzāmu.
Cilvēkam zem manis uz kājas ir zilums. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
FuschichO |
![]()
|
Laikam. Nezinu. ES PATI SAVAS KĀJAS NEZINU *saķer ārprātā galvu*
Cilvēks zem manis kādreiz ir bijis miris (ne obligāti miesas izteiksmē) -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Tā reize, kad biju visai tālu no sava ķermeņa, skaitās?
Cilvēks aiz manis ēd košļenes atrodoties mājās. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
neēdu, bet košļāju gan, lai cik dīvaini tas nebūtu.
cilvēks aiz manis ir total-night-person. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 June 2025 - 08:42 |