![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Skolā skaitās? Grābu lapas kapos x_x
Cilvēks zem manis šodien slēpoja -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
neslēpoja.
cilvēks zem manis ēd zemenes. šobrīd. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Nē, zemenes ēdu tikai vasarā. Dabīgas un ne no Spānijas.
Cilvēks aiz manis zina, kas ir Hideo Kojima |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
kautkas dzirdēts (iet skatīties google)
cilvēks aiz manis ēda jaungadā saldējumu -------------------- |
ChickOo |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 44 Joined: 23-December 06 From: Nu nezinu no kurienes esmu... :( ![]() |
Nē! Bet daudz un dažādus citus brīnumus gan.
![]() Cilvēks aiz manis JaunāGada svinībās nebija spējīgs noturēties kājās. ![]() -------------------- ![]() Alone or with something to hold ON...!!! |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
hmm... ka to ņem - nesvinēju, apmierināju savu datoratkarību, tā kā kājās nespēju noturēties - visu laiku vilka atpakaļ sēdēt un blenzt monitorā
![]() ![]() cilvēks zem manis šobrīd nespēj noturēties kājās šī paša iemesla dēļ -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hell no.
Cilvēkam zem manis liekas, ka viņš ir adoptēts. -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
hm... tēvs droši ir manējais, acīmredzami esmu viņā atsitusies. mamma gan jau arī ir īstā - tā ka visticamāk nē, neesmu adoptēta
![]() cilvēks zem manis ir izteikti līdzīgs kādam no saviem vecākiem (kuram) -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
yeah.. we`re all crazy as hell.
cilvēks aiz manis jaunā gada naktī raķetes gaisā nešāva, bet izbaudija kaimiņu iztērēto naudu. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē, man raķetes nedaudz atgādina tos pāris karus, kuros es piedalījos, kad biju jauns un vesels zellis. Vienā no tiem es zaudēju savu dzīvību... Es jaungada naktī darīju ko jautrāku
![]() Cilvēks zem manis mēdz ēst trijos naktī (vai jebkurā citā nakts laikā) -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
dažreiz jau sanāk iekost pa kādam midnight-snack.
cilvēks aiz manis reti guļ. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Grūti aizmigt. Ja.
Cilvēks zem manis arī jūtās ļõti neomulīgi kad viņam ir uzvilktas sliktās drēbes. This post has been edited by Pj..: Jan 4 2009, 15:37 -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
sliktās drēbes- kad esmu vnk slikti saģērbusies? Hmm.. tad jājautā, vai ir reizes, kad es labi saģērbjos. Esmu pārāk bezkaunīga, slinka un bezgaumīga (tas gan 100%) ^^
Cilvēks zem manis šodien kā sušķis snauda uz termofora -------------------- |
ChickOo |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 44 Joined: 23-December 06 From: Nu nezinu no kurienes esmu... :( ![]() |
Neeein! Tikai pamodos un man acu priekšā bija suņa pakaļa. o_O
Cilvēks zem manis katru dienu izdzer vismaz 2l Coca-Cola. ![]() -------------------- ![]() Alone or with something to hold ON...!!! |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Ewwww cola piu,to ko,tad jau labāk šņabi.
Cilvēks aiz manis dienā izdzer 3l sulas. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 June 2025 - 19:52 |