![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
pat pārāk daudz un tā arī neko neizdara
![]() cilvēks aiz manis arī domā un nedara This post has been edited by Tenma: Jan 8 2009, 01:32 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Jāsaka, ka tas notika nesen, esmu pārgājis no domāšanas uz darīšanu
![]() ![]() Cilvēks zem manīm ir aktīvs livejournal postotājs -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Pieci ieraksti desmit mēnešos. Tātad ieraksts katru otro mēnesi. Aktīvi kā sēne.
Cilvēkam aiz manis nepatīk gulēt ilgāk kā parasti. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
hm... ilgāk kā parasti? tas vispār ir iespējams?
cilvēks zem manis ir miegamice -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Tas ir tā, ka tevi neviens nemodina. Un tad tu guli, kamēr tev kāds pēcpusdienā nepiezvana un nepajautā, kur šodien pazudi. Un tad no gulēšanas šausmīgi sāp galva. Un viss griežas katru reizi, kad piecelies kājās. Tas ir gulēt ilgāk kā parasti. Jā, esmu miegamice un man tas liekas ļoti apgrūtinoši.
Cilvēks aiz manis vaino citus savās neveiksmēs. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
nēh, tikai kad esmu pārliecināts ka nav savas neveiksmes.
Cilvēks zem manis ir.. , amm, arī neko nevar izdomāt ko pateikt cilvēkam zem viņām. ;B -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Malacis,uztaisīji animētu sigu,ļoti labi,ir normālas zināšanas par motion tween,tik to kaķi dzīvāku vajag,atgādina bik Salad Fingers.
Cilvēks aiz manis arī grib animētu sigu. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
*
Malacis,uztaisīji animētu sigu,ļoti labi,ir normālas zināšanas par motion tween,tik to kaķi dzīvāku vajag,atgādina bik Salad Fingers. Mans textiņš nebija tā domāts XDDD Cilvēks zem manis ir.. , amm, arī neko nevar izdomāt ko pateikt cilvēkam zem viņām. ;B bet paldies ar labiem vārdiem ^^; * This post has been edited by Pj..: Jan 8 2009, 21:39 -------------------- |
Tenma |
![]()
|
a kur cilvēks zem Tevis?
cilvēks zem manis ir šobrīd bužina kādu jauku pūkainu murrājošu kaķisku radījumu, kurš brīžiem mēģina uzrāpties uz klavieres. kā man tā zvēra pietrūkst! -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
Nne, man jebkursh kakjis nokaltiis nelaistiits, taapeec arii neiegaadaajos.
Cilveeks zem manis dzer teejas ar pienu. |
Candyhunter |
![]()
|
Nē. Nekad īsti nav arī mēģināts, liekas tikpat ķecerīgi kā likt pie tējas cukuru, tīri teorētiski. No otras puses, varbūt tas ir tāpat kā ar kafiju, ka ir laiks pamēģināt savādāk ^w^
Cilvēks aiz manis ir netīšām iedzēris tiešām lielu malku ar tiešām, tiešām karstu tēju. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē, bet esmu netīšām iedzērusi tiešām lielu malku ar tiešām stipru dzērienu.
Cilvēks zem manis skatās anime online -------------------- |
Tenma |
![]()
|
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Cilvēkam aiz tevis pie vienas vietas, mīļumiņ.
Cilvēks aiz manis nespēj koncentrēties ja atrodas nekārtīgā telpā. |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Nē, man gluži vienalga kādā telpā atrodos.
Cilvēks aiz manis bēdājas par šobrīd kūstošo sniegu. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 June 2025 - 15:57 |