![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
es ceru ka nee
cilveeks aiz manis cer ka tomeer jaa -------------------- Because i can!
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
praeizi, tas viss veel ir labojams
cilvēks aiz manis GRIB piedzerties -------------------- ![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Naturlich, ir tak piektdien
![]() Cilvēkam aiz manis šis topiks sem jau izbesījis -------------------- No name superhero
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
APLAMI. we need MOAR!
cilveeks aiz manis shodien buus Gotlandee -------------------- Because i can!
|
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
nepiekrītu
cilvēks aiz manis domā apmeklēt kādu bāru tuvākajā laikā -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Aplami, i netaisos.
Cilvēks aiz manis šodien godīgi tupēs mājās This post has been edited by anti: Aug 10 2007, 15:57 -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Rags |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
Jap.
cilvēkam aiz manis vēl jātup darbā -------------------- Хентайная табуретка!
|
ETM |
![]()
|
patiesi
Cilveeks aiz manis miil Ragu -------------------- Because i can!
|
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Hell no!
cilvēks aiz manis mīl dzīvniekus -------------------- No name superhero
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
ciest nevaru
cilvēks aiz manis ir bremze -------------------- ![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
esmu.. tas tikko pierādījās xD
cilvēks aiz manis mīl līķīšus This post has been edited by Zuzix: Aug 10 2007, 16:09 -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Ceptus un vāritus
Cilvēks aiz manis tiešā saldējumu. -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Diemžēl nē.
![]() Cilvēks aiz manis jau ir apmeklējis bāru un paguvis piedzerties un f*ck, ko var tik mežonīgi ātri spamot, es pat nepagūstu laikā iespamot. ;_; This post has been edited by Ayumi: Aug 10 2007, 16:19 -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
ETM |
![]()
|
Veel nee
Cilveeks aiz manis uzskata ka Zigis rullee nemeeraa! -------------------- Because i can!
|
Drink |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 23-September 06 From: /dev/null ![]() |
True !
![]() Cilvēkam aiz manis patīk ņirgāties par minoritātēm. -------------------- First Law of Sexual Dynamics - In a given dispute, the female is more likely to be correct.
Second Law of Sexual Dynamics - If you think a girl is attracted to you, you are wrong. Third Law of Sexual Dynamics - Men are attracted to every woman they know. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 19:07 |