![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Jā, zinu gan.
Cilvēks zem manis šodien savā somā atrada vilciena biļeti Rīga-Inčukalns. This post has been edited by Patachan: Jan 11 2009, 19:09 -------------------- Ēd manu ābolu.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē, laikam kaut kad biju to pati sev nepamanot izmetusi.
Cilvēks zem manis skata lietas kopumā, nevis detaļās -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
mjaaa, reizēm līdz detaļām iedziļināties liekas visai apnicīgi
cilvēks zem manis šobrīd apvieno patīkamo ar lietderīgo -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Blood Lover |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 12-January 09 ![]() |
jā - dzeru kaklzāles pie datora
![]() cilvēks aiz manis slimo vairāk kā 2 reizes gadā |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
pāgājšgad neslimoju vispār. Bet nu kā to ņem - saaukstējies biju neliela temperatūra 2 dienas, bet tas jau neskaitās right ?
Cilvēks zem manīm plāno atvaļinājumu uz siltajām zemēm -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
tas jau ka plānoju nenozīme ka tur braukšu
![]() cilvēks aiz manis šodien nebija darbā/skolā -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Tev taisnība!
Cilvēkam zem manis no karstas tējas metas sviedri. -------------------- |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
jup
![]() cilvēks aiz manis nevar nodzivot dienu< ja nav noskatījies vismaz vienu anime epu -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Omg, cik atkarīgam ir jābūt, lai tā būtu. Es japāņu multenes pēdējo reizi skatījos (jo man nebija, ko darīt) vasarā.
Cilvēkam zem manis šodien ir brīvdiena. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
vampiregirl |
![]()
|
jā, rīt man arī brīvdiena
![]() cilveks aiz manis necieš Юри un Яой (piedodiet bet es nezinu kā šitais ar latīņu burtiem pareizi rakstās) -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es neciešu no tiem.
![]() Cilvēks zem manis nesen noskatījās The Jungle Book (live action) (tā filma- es zinu katru kadru, skaņu, motīvu, man pat liekas, ka jūtu smaržas... baah.. vnk mana bērnība! ^^) This post has been edited by FuschichO: Jan 13 2009, 21:20 -------------------- |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Not rly, bet lkam drīz skatīšos.
Cilvēks zem manis jūtas bērnišķīgi. -------------------- |
antuanete |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 6-April 08 ![]() |
nepavisam neee!!!! varbuut citreiz uzvedos beernishkjiigi, bet es taa neejuutos
cilveeks zem manis piedaliijaas shodienas 'pasaakumaa' vecriigaa |
Patachan |
![]()
|
Nope, es pat to pasākumu ziņās neskatījos.
Cilvēks zem manis šodien rakņājās savas mājas bēniņos un tur atrada savas mammas kāzu kleitu. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
vampiregirl |
![]()
|
viens - dzīvoju dzivoklī
divi - mana mamma sen ir pārdevusi savu kāzu klietu secinājums - nē ![]() cilvēks aiz manis māk runāt vairāk kā 5 valodās -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 June 2025 - 06:45 |