![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Jā! Tiesa gan, es mēdzu svārstīties starp jušanos labi un jušanos galēji depresīvi.
Cilvēks aiz manis brokastīs ēd sviestmaizītes nevis biezputru vai sausās brokastis. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
ChickOo |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 44 Joined: 23-December 06 From: Nu nezinu no kurienes esmu... :( ![]() |
Atkarībā cikos ir tās brokastis.
![]() Cilvēks zem manis ļoti mīl Alu. ![]() -------------------- ![]() Alone or with something to hold ON...!!! |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es neko nemīlu, bet patīk gan man daudz kas, arī alus.
Cilvēkam zem manis sāp zobi. Vai var vienu dienu sākt sāpēt reizē trīs zobi??? O.o -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Nē nesāp.
p.s. jā var - sākt augt smadzeņu zobs un viņš bīda blakuszobus = liekas ka sāp vairāki. Cilvēks zem manīm ir apēdis (ļoti daudz) mandarīnu šajā gadā -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
šajā gadā laikam pat nevienu
![]() cilvēks zem manis tēja (melnā, zaļā, baltā) garšo vairāk kā kafija. -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Tieši tā.
Cilvēks aiz manis lieto baltinošo zobupastu un tad sūdzas par sāpošiem zobiem. Kā es tagad. Jūs runājāt par zobiem un es tāpat klusu činkstēju visu laiku, tāpēc bija jāpasūdzas. Man sāp zobi! -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā, tā laikam ir! Tad man ir caurumi vai nav? Negribu atdot visu savu naudu fūkinam zobu dakterim. Njā, bet uz šo jautājumu neviens nespēs izņemot tos asinssūcējus atbildēt.
Cilvēks zem manis šodien tika pasūtīts -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
Nē, neko nevienam nejautāju, tātad neviens mani nevarēja pasūtīt.
Btw, pamēģini lietot Cilvēks aiz manis ir izjutis dvēseles tuvību ar kādu, ar ko nekad nav pat pārmijis pāris vārdus. *aiziet tīrīt zobus* -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hm, vispār, jā!
Cilvēks zem manis šovakar vairs neēdīs. -------------------- |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
Tas gan
![]() Cilvēks aiz manis ir iesaistīts drāmā?! -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Šodien gan nē, - šodien biju trennažierzālē...
-------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Tavs apgalvojums ir...oh wait- tāda nav!
Cilvēks aiz manis bieži skatās Dirty Jobs. This post has been edited by Tramvajs: Jan 22 2009, 22:43 |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
*oh gomenosai es aizmirsu uzrakstīt toriez.. gomen
![]() Kas tas tāds? Cilvēks zem manis bieži ir aizmāršīgs. -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
totāli, pilnīgi un galīgi
cilvēks zem manis par kaut ko ir bezjēgā safanojies, kgan labi saprot, ka absolūti bezjēgā -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Jup esu totāli safanojies par mangu Bakuman
Cilvēks zem manīm darbā sēdēs tāpat vien - lai arī nav ko darīt un varētu arī braukt mājās -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 June 2025 - 17:58 |