![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Ja esmu pie datora, tad visam pietiek laiks
![]() Cilvēks zem manīm vēlētos, lai būtu arī brīvdiena no brīvdienām This post has been edited by Spectre: Jan 26 2009, 13:26 -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
tikai tad, ja briivdienaas mani eksplotee mana famiilija pie kaadiem darbiem
cilveeks zem manis reizeem pacenshas savu dienas rezhiimu apgriezt pilniigi otraadi -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Man nav dienas režīma. X3
Cilvēks zem manis necieš/necieta sēdēt pēcstundās. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
TAS IR NĀVĒJOŠI GARLAICĪGI!
Cilvēks zem manis kad bija maziņs gribēja kļut par ninju ![]() This post has been edited by Pj..: Jan 26 2009, 19:48 -------------------- |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
jā x)
cilveks aiz manis ir traks pēc šokolādes -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
brīžiem.
cilvēks zem manis šobrīd lasa kādu grāmatu. pēc teju nepārtrauktas smieklu leekmes kino, noleemu izlasiit arii grāmatu sēriju Twilight -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
šobrid nē, bet nesen pieveicu to pāsu Twilight (vai tad 2 grāmata jau arī ir latviski?)
civēks aiz manis vienmēr izlasa visu obligato literatūru -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ja būtu augstskolā, varbūt.
Cilvēks zem manis šodien atkal piebāza seju Es izlasīju, ka tas nozīmē, ka cilvēkam ir problēmas pašam ar sevi, nemīl sevi, kaut ko nespēj pieņemt sevī utt. So- that's my problem??? ![]() -------------------- |
Tenma |
![]()
|
neiebraucu jautaajumaa...
cilveeks zem manis gan jautaajumu saprata un atbildees šobrid nē, bet nesen pieveicu to pāsu Twilight (vai tad 2 grāmata jau arī ir latviski?) nee, es lasu pdf angliski-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Es mēģināju. Tikai nesapratu, kā tā var būt darbība, ko var darīt "šodien atkal", vienmēr likās, ka tas ir tāds stāvoklis. Šādā aptuvenā saprašanas līmenī teiktu, ka jā.
Cilvēks aiz manis valkā platas jostas. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
nevalkā vispār, jo kam svārkiem jostu. Esmu konservs.
cilvēks zem manis ir konservs. :B -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nav ne jausmas.
Jo es nezinu nedz interpretācijas veidu, nedz precīzu robežu un definīciju. Cilvēks aiz manis ir šeit iegriežas arvien retāk -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Es te nav iegriesties pa weekendiem
![]() Cilvēks zem manīm apraud dvača aizklapēšanu -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
ne mazaakaa nojausma, kas 'dvachs' ir. ja krogs, tad driizaak nostalgjija peec "alberta" vai dzheza kluba "liize".
cilveekam zem manis patiik Remarka darbi. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Mmm.. nez. Ja reiz esmu pat aizmirsusi, vai esmu tos lasījusi, tad jau laikam nekas neaizķēra.
Cilvēks zem manis šodien ir makten erotiski noskaņots -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 June 2025 - 13:28 |