![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
I am the snake itself. Vai tas nebūtu kanibālisms??
Cilvēks zem manis ir saslapinājis savas drēbītes -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
MY PANTIES ARE NOT TAINTED.
Cilvēks aiz manis aktīvi piedalās kādā organizācijā. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
naaa... esu pārāk slinka
cilvēks zem manis ir slinks... -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
aye, mana pamatraksturieziime
cilveeks zem manis ir bljitkotaajs |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
neee... man ar tiem "badacietējiem" nav nekā kopīga. lai mani dabūtu uz ledus ir vajadzīga mērena vardarbība - nu, tā lai būtu lielākas iespējas gūt traumu nekāpjot uz ledus, kā kāpjot...
![]() cilvēks zem manis neizprot manus vārdu plūdus jautājuma atbildē -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Tīri labi saprotu, ka ar tevi labāk nepīties ledus tuvumā savādāk dabūšu zilu aci
![]() Cilvēks zem manīm spēlē kādu web browser mmorpg -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
aa? kas tas tāds?
Cilvēks zem manis ir araneofobija... MAN IR! UN TĀDA VEL! es pat no maza zirneklīša skrienu ka no ķēdes norāvies... This post has been edited by Pj..: Feb 3 2009, 13:12 -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nē.
Vispār nezinu, neesmu rotaļājies ar 12cm tarantulām. Cilvēks aiz manis sēž pie atvērta loga un izbauda patīkamo vēsumu. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē, bet šodien es tiešām BAUDĪJU patīkamo vēsumu un baudīšu vēl. Sauss un saulains laiks nav tik bieži sastopama parādība. Turklāt debesīs spīd reizē Mēness un Saule. Kas gan var būt vēl jaukāk ^^
Cilvēks zem manis šodien ir bez iemesla laimīgs -------------------- |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
Ar iemeslu(nokārtoju civilo aizsardzību+datorgrafiku)!
![]() Cilvēks aiz manis dosies uz Saeimu! -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
JA.. nosist visus tos resnos cukas kuri tur sez... ar seju pa brugi pavazat..
![]() cilveks zem manis bija 2dienas grutina -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Ē, nē, pieņemot, ka tas, kas tur rakstīts, iesaita iziešanu no mājas.
Cilvēku aiz manis nekas - ne veselības problēmas, ne diennakts laiks - neattur no mēbeļu pārbīdīšanas savā dzīvojamajā platībā, kad ienāk galvā tāda tieksme. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Gulta un skapis stāv nebīdīti 3 gadus, kā tur uzstādīti, nakts tumbiņa gan tiek bīdīta tuvāk tālāk no gultas, jo uz tās stāv monis un klava - pele by default ir gultā
![]() Cilvēks zem manīm ir dzimis šajā mēnesī This post has been edited by Spectre: Feb 4 2009, 10:10 -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Tenma |
![]()
|
nop, esmu kārtīgs skorpions
cilvēks zem manis nepievērš uzmanību horoskopiem -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Jā, man tas liekas bullšits.
Cilvēkam aiz manis ir alerģija no putekļiem. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 June 2025 - 08:50 |